(Jednání opět zahájeno v 17.07 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Vážené paní poslankyně, páni poslanci, dostavte se prosím do jednacího sálu. Lhůta stanovená pro jednání poslaneckého klubu Unie svobody vypršela.

Prosím, aby místo u stolku zpravodajů vedle pana ministra Vetchého zaujal zpravodaj výboru pro obranu a bezpečnost pan poslanec Miloš Titz.

Před vyhlášením přestávky byla schválena procedura, kterou se nyní budeme řídit. Nejprve rozhodneme o pozměňovacích návrzích uvedených pod písmenem A, a to A1 až A12 najednou. Prosím stanoviska pana zpravodaje i pana ministra.

Upozorňuji všechny poslankyně a poslance, že za několik okamžiků budeme hlasovat a že jsem vás všechny odhlásila a prosím o novou registraci.

Prosím o klid.

Pane zpravodaji, sdělte nám stanovisko své i pana ministra k pozměňovacím návrhům uvedeným pod písmenem A.

 

Poslanec Miloš Titz: Jak jsem již řekl, pozměňovací návrhy uvedené pod písmenem A s arabskými čísly 1 až 12 navrhuji hlasovat jako celek. Stanovisko pana ministra i zpravodaje je souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 236. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 236 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 146 poslanců vyslovilo 141 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Nyní přistoupíme k hlasování po jednotlivých pozměňovacích návrzích uvedených v bloku B. Pozměňovací návrh B1 - pan ministr má stanovisko souhlasné, zpravodaj neutrální až kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 237. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 237 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 153 vyslovilo 129 a 19 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Návrh označený B2 - stanovisko pana ministra je neutrální až kladné, stanovisko zpravodaje neutrální až kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 238. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 238 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 154 vyslovilo 128 a 21 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrh B3 - stanovisko pana ministra je neutrální, zpravodaje neutrální až kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 239. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 239 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 155 vyslovilo 129 a 22 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrh B4 - stanovisko pana ministra je neutrální, stanovisko zpravodaje je neutrální až kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 240. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 240 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 155 vyslovilo 126 a 22 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrhy B5 a B6 byly vypuštěny. Návrh B7 - stanovisko pana ministra je neutrální, zpravodaje kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 241. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 241 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 155 vyslovilo 88 a 60 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrh B8 - stanovisko pana ministra je neutrální a zpravodaje kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 242. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 242 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 154 vyslovilo 119 a 23 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP