(15.40 hodin)

Poslanec František Chobot: Nyní bychom měli hlasovat o pozměňovacích návrzích uvedených v tisku 470/3 pod písm. A. Je to usnesení výboru pro veřejnou správu a budeme o něm hlasovat jako o celku.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Prosím stanoviska? (Ministr Lachnit - Souhlasné. Zpravodaj - Já také doporučuji.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 205 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 205 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 168 vyslovilo 160 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec František Chobot: Dále bychom měli hlasovat o pozměňovacím návrhu poslance Tomáše Kvapila uvedeném pod bodem C na straně 13.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Stanoviska? (Ministr Lachnit - Souhlasné. Zpravodaj - Souhlasné.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 206 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 206 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 171 vyslovilo 162, proti jeden.

 

Poslanec František Chobot: Dalším hlasováním bude hlasování o pozměňovacích návrzích pana poslance Viléma Holáně uvedených pod písmenem D na straně 13, a to v následujícím pořadí. Nejdříve bod D1 - jedná se o jiné znění § 14, které je totožné s návrhem pod B11, a hlasováním o bodu D1 je bod B11 nehlasovatelný.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Stanoviska? (Ministr Lachnit - Stanovisko k D1 souhlasné. Zpravodaj - Rovněž doporučuji.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 207 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 207 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 173 vyslovilo 116 a proti 48.

 

Poslanec František Chobot: Dalším bodem k hlasování je bod D2 - je totožný s bodem B12 a hlasováním o tomto bodu je tedy B12 nehlasovatelný.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Stanoviska? (Ministr Lachnit - Stanovisko k D2 souhlasné. Zpravodaj - Já také doporučuji.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 208 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 208 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 173 vyslovilo 164 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec František Chobot: Dalším hlasováním je hlasování o bodu D3. § 7 odst. 4 se ještě týká bodu D7, ale nejsou spolu v rozporu. Můžeme tedy o něm hlasovat.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Prosím stanoviska? (Ministr Lachnit - Stanovisko k D3 souhlasné. Zpravodaj - Rovněž doporučuji.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 209 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 209 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 174 vyslovilo 115 a 51 bylo proti.

 

Poslanec František Chobot: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích poslance Josefa Jalůvky uvedených pod písm. E na straně 13 v pořadí tak, jak budu uvádět při každém hlasování. Nejprve o bodu E1 - jedná se o nové znění § 2 písm. a).

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Stanoviska? (Ministr Lachnit - Stanovisko k E1 nesouhlasné z důvodů uvedených v úvodním slově. Zpravodaj - Rovněž nedoporučuji.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 210 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 210 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 175 vyslovilo 59 a 105 bylo proti.

 

Poslanec František Chobot: Dále budeme hlasovat o bodu E2/I a bodu E2/II společně, neboť spolu souvisí.

 

Ministr pro místní rozvoj ČR Petr Lachnit: Stanovisko k E2/I a E2/II - souhlas.

 

Poslanec František Chobot: Já rovněž doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 211 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 211 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 175 vyslovilo 165, 2 byli proti.

 

Poslanec František Chobot: Dále budeme hlasovat o bodu E3 - je to nové znění § 6 odst. 3.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Prosím stanoviska? (Ministr Lachnit - Neutrální. Zpravodaj - Já nedoporučuji.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 212 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 212 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 175 vyslovilo 74 a 82 bylo proti.

 

Poslanec František Chobot: Dále budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích poslance Radko Martínka, které jsou uvedeny pod písmenem F na straně 13 a 14, a to v následujícím pořadí: nejprve o bodu F1 a F2 společně, neboť spolu věcně souvisí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Stanoviska? (Ministr Lachnit - K bodu F1 a F2 souhlasné. Zpravodaj - Rovněž doporučuji.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 213 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 213 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 120 a 53 bylo proti.

 

Poslanec František Chobot: Dalším hlasováním bude hlasování o bodu F3/I a F3/II. Budeme o nich hlasovat společně. Budou-li tyto návrhy schváleny, nelze hlasovat o návrhu B10.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Stanoviska? (Ministr Lachnit - Stanovisko k F3/I a F3/II souhlasné. Zpravodaj - Doporučuji.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 214 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 214 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 179 vyslovilo 115 a 58 bylo proti.

 

Poslanec František Chobot: Nyní budeme hlasovat o bodu F4.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Stanoviska? (Ministr Lachnit - Stanovisko k F4 souhlasné. Zpravodaj - Doporučuji.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 215 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 215 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 179 vyslovilo 168, proti jeden.

 

Poslanec František Chobot: Nyní jsme se dostali k hlasování o pozměňovacích návrzích obsažených v usnesení výboru pro evropskou integraci a budeme hlasovat o návrzích tak, jak jsou uvedeny na straně 11 a 12 pod písmenem B.

Za prvé bod B1

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Prosím stanoviska? (Ministr Lachnit - Stanovisko k bodu B1 nesouhlasné. Zpravodaj - Já rovněž nesouhlasím.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 216 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 216 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 179 vyslovili 4 a 169 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP