Čtvrtek 26. března 1998

 

(pokračuje Macháček) 

4. V souvislosti se změnou, jak jsem se zmínil, ve třech prokazatelných případech, navrhuji v § 48 odst. 1 změnu ve znění písm. g) a doplnit nové písmeno h). V písm. g) navrhuji zrušit konec věty, který zní: "a svoji povinnost hrubě nebo opakovaně porušila", a nahradit ji textem "v případě prvního prokazatelného porušení tohoto zákazu".

Písm. h) by pak znělo: "500 000 korun uloží orgán státního dozoru osobě, která je v povolení k provozování loterie nebo jiné podobné hry uvedena jako osoba zodpovědná za dodržování zákazu hry osob mladších 18 let, v případě druhého prokazatelného, časově odlišného porušení tohoto zákona."

Poslední změna. V § 48 odst. 5 navrhuji doplnit stávající text druhou větou ve znění: "Pokud tak nebylo učiněno ve stanoveném termínu, může orgán, který loterii nebo jinou podobnou hru (§ 2) povolil, povolení zrušit."

Děkuji za pozornost.

 

Místopředseda PSP Karel Ledvinka: Dámy a pánové, nyní mi dovolte, abych vyhlásil polední přestávku do 14.15 hodin, kdy budeme pokračovat v přerušené podrobné rozpravě k těmto třem bodům.

Dobrou chuť!

 

(Schůze přerušena ve 12.32 hodin.)

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP