Projevy, zdravice, tiskové zprávy, program

24.04.2023   Jednání předsedkyně PSP Markéty Pekarové Adamové s předsedou Nejvyšší rady Ukrajiny Ruslanem Stefančukem a předsedou Parlamentu Chorvatska Gordanem Jandrokovičem

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Markéta Pekarová Adamová bude jednat s předsedou Nejvyšší rady Ukrajiny Ruslanem Stefančukem a předsedou Parlamentu Chorvatska Gordanem Jandrokovičem. 


Setkání se uskuteční v pondělí 24. dubna od 18.15 do 19.20 v pracovně předsedkyně Poslanecké sněmovny (na adrese Sněmovní 4 v Praze 1).


Jednání bude předcházet foto termín v 18.10 v předsálí pracovny paní předsedkyně. V rámci toho dojde ke slavnostnímu předání Řádu knížete Jaroslava Moudrého předsedkyni Poslanecké sněmovny z rukou jejího ukrajinského protějšku.


Po společném jednání bude od 19 do 19.20 následovat tisková konference ve sněmovním novinářském atriu. Na tiskové konferenci budou mimo jiné představeny bližší podrobnosti o parlamentním summitu Mezinárodní Krymské platformy, která se loni konala v chorvatském Záhřebu a letos v říjnu se uskuteční v Praze.


Tisková konference bude probíhat v anglickém/ukrajinském  jazyce.
Akreditaci prosím proveďte neděle 23. dubna na e-mailové adrese churavym@psp.cz či na telefonním čísle 605 533 962.


Ing. Markéta Pekarová Adamová


Ing. Markéta Pekarová Adamová


ISP (příhlásit)