Neprošlo jazykovou korekturou, neautorizováno !


(17.30 hodin)
(pokračuje Jan Bartošek)

Dále paní poslankyně Malá navrhuje nový bod s názvem Trestní zákoník, odmítáme obecně prospěšné práce za zneužití dětí a podmínky za znásilnění.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto nového bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Hlasování s pořadovým číslem 26, přihlášeno je 165 poslankyň a poslanců, pro 75, proti 30. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

A poslední návrh paní poslankyně Malé se týká bodu číslo 24, sněmovní tisk 721, občanský zákoník, aby byl zařazen jako první bod dnes.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Hlasování s pořadovým číslem 27, přihlášeno je 165 poslankyň a poslanců, pro 77, proti 14. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále je zde návrh pana poslance Kettnera na nový bod s názvem Stabilita a jistota financování školství.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 28, přihlášeno je 165 poslankyň a poslanců, pro 76, proti 60. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále je zde návrh pana poslance Ladislava Oklešťka na nový bod s názvem Informace ministra Bartoše ve věci připravenosti digitalizace stavebního řízení.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto nového bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto bodu?

Hlasování pořadové číslo 29, přihlášeno je 166 poslankyň a poslanců, pro 76, proti 47. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále jsou zde návrhy od pana předsedy Andreje Babiše.

 

První s názvem Ministr Blažek - sexuální násilí. (Pobavení v levé části jednacího sálu.) Je to zařazení nového bodu.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování s pořadovým číslem 30, přihlášeno je 166 poslankyň a poslanců, pro 75, proti 77. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále pan předseda Andrej Babiš chce zařadit nový bod s názvem Ministr Výborný nemá rád zvířata. (Smích v levé části jednacího sálu.)

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti zařazení nového bodu?

Hlasování s pořadovým číslem 31, přihlášeno je 166 poslankyň a poslanců, pro 74, proti 76. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

A je zde poslední návrh s názvem Investice firmy Onsemi - jakou dostanou pobídku?

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti zařazení tohoto nového bodu?

Hlasování s pořadovým číslem 32, přihlášeno je 166 poslankyň a poslanců, pro 76, proti 65. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále je zde návrh nového bodu pana místopředsedy Havlíčka s názvem Podpora investic v České republice.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto nového bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování s pořadovým číslem 33, přihlášeno je 166 poslankyň a poslanců, pro 75, proti 72. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále je zde návrh pana poslance Jana Síly na nový bod s názvem Jak budete řešit nedostatek peněz a personálu tak, aby nezkolabovalo 30 % poskytování (poskytovatelů?) zdravotních... asi služeb v regionu a zdravotnických služeb.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto nového bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto novému bodu?

Hlasování s pořadovým číslem 34, přihlášeno je 166 poslankyň a poslanců, pro 72, proti 61. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále je zde návrh nového bodu pana poslance Davida Pražáka s názvem Obhajoba ministra financí k obsazování pozic Dozorčí rady ČEZ.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto nového bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti návrhu?

Hlasování s pořadovým číslem 35, přihlášeno je 165 poslankyň a poslanců, pro 76, proti 68. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále je zde návrh na zařazení nového bodu, který předkládá paní poslankyně Jana Berkovcová, s názvem Ministr Bek nezvládá rezort školství.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto nového bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování s pořadovým číslem 36, přihlášeno je 166 poslankyň a poslanců, pro 76, proti 60. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále je zde návrh...

Eviduji žádost o odhlášení. Všechny tedy odhlásím a požádám vás o opětovné přihlášení vašimi kartami.

 

Budeme hlasovat o zařazení nového bodu, který předkládá pan poslanec Robert Stržínek, s názvem Kritická situace v HZS a u Policie České republiky.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto nového bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Je to hlasování s pořadovým číslem 37, přihlášeno je 160 poslankyň a poslanců, pro 76, proti 68. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále je zde návrh pana poslance Karla Sládečka na zařazení nového bodu s názvem Alarmující situace českého průmyslu díky působení vlády.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto nového bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto zařazení?

Hlasování s pořadovým číslem 38, přihlášeno je 160 poslankyň a poslanců, pro 75, proti 77. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále pan poslanec Jiří Mašek předkládá nový bod s názvem Ukrajinci bez platných dokladů v České republice - jaké máte řešení, pane ministře?

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto nového bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 39, přihlášeno je 160 poslankyň a poslanců, pro 77, proti 71. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

A poslední návrh je od paní poslankyně Mračkové Vildumetzové na zařazení nového bodu s názvem Zajištění bezpečnosti občanů ministrem vnitra Vítem Rakušanem. Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zařazení tohoto nového bodu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Hlasování s pořadovým číslem 40, přihlášeno je 161 poslankyň a poslanců, pro 75, proti 72. S návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Tím jsme se vypořádali se všemi přednesenými návrhy. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP