(12.10 hodin)
(pokračuje Tomio Okamura)

Takže tahle vláda je vysloveně protinárodní. Je to škodlivá vláda, která musí skončit. Takže vy naopak jdete úplně vstříc, vstříc jdete tomu, aby se tady zhoršovala kriminalita, aby se zvyšovalo sociální pnutí a aby tady byly problémy. To znamená, kriminalitu neřešíte, české občany nechráníte a naopak ještě to vlastně katalyzujete, celý ten problém. Takže to je opravdu velký problém. A já si myslím, že... My to chceme řešit, ale Fialova vláda to prostě řešit nechce. Takže dneska už ty průzkumy jsou takové, že Fialově vládě důvěřuje jenom 30 % občanů České republiky, jak víme z těch průzkumů. Jak víme, tak samotnému premiérovi důvěřuje už jenom 20 % lidí, takže tuším, že je to dokonce s paní Pekarovou nejméně oblíbený politik v České republice vůbec, nejméně důvěryhodný. A ve standardní zemi, ve standardní demokracii byste sami od sebe museli odstoupit přece. Dobře, máte tady vládní většinu, ale kdyby to fungovalo normálně, tak přece musí dojít k výměně. Musí dojít k výměně aspoň personální, aspoň personální výměně za někoho, kdo by pracoval pro občany a udělal něco pozitivního.

To znamená, já jsem o té migraci tady chtěl... takhle podrobněji to rozebrat, protože - a upozorňoval jsem na to už na jaře, na ta stoupající čísla i těch záchytů migrantů i do České republiky. To tady také, také to tady představitelé Fialovy vlády bagatelizovali. A takové ty argumenty, že jich tady většina nechce být - oni tady jsou všichni, jo - a že jdou někam do Německa, to jsou tedy hodně hloupé argumenty, protože jsme v Schengenu a naše hranice jsou jako cedník, samozřejmě, takže samozřejmě ti migranti k nám volně můžou přecházet.

A jak víme, když připomenu to znásilnění nezletilé dívky v Lukavci u Terezína, která šla jenom během dne domů, mezi vesnicemi, a znásilnil ji tam africký migrant. A pak dostal dva roky, tuším, že dostal, tedy po velkém odporu... zdvihl se odpor, odvolací trest (soud) mu nakonec dal tuším čtyři roky, maximální sazba je tam ale deset let, tak to je opravdu výsměch vůbec českým občanům. To znamená, znásilnil normálně nezletilou českou dívku v Lukavci u Terezína tady v Ústeckém kraji migrant z Německa, černošský migrant, africký migrant. Takže on se ještě tady... my mu ještě... bude mít teplo tady u nás, stravu, a pak bude vyhoštěn někam. No to je neuvěřitelné! Já myslím, že je takový člověk, možná řeknu něco silnějšího, ten by si zasloužil vykastrovat. Já tam jinou věc prostě nevidím. Protože znásilnit nezletilou dívku, která jde přes den, jde v podstatě k sobě domů, tak to je neuvěřitelné zvěrstvo, a dát mu ještě dva roky a pak odvolací čtyři roky, když sazba je deset let, to je opravdu výsměch všem. A jenom to znovu... to samozřejmě vzbuzuje oprávněné obavy občanů. Jmenoval se nějak... Diallo nebo takhle, ale je to všude, všude to bylo samozřejmě medializováno.

Já si vzpomínám, jak mě tady šikanovala jedna redaktorka Českého rozhlasu - já jsem zapomněl už její jméno, ale je to také všude, je to dohledatelné - která mě tady šikanovala, tady v předsálí, tady před sálem Sněmovny, útočila na mě a dělala z toho kampaň proti mně. Prý jaké mám důkazy. Jaké mám prý důkazy, protože já jsem zveřejnil jako první tuhletu kauzu. Tak ani se mi samozřejmě... Já nežádám ani omluvu, nic, ani od Českého rozhlasu, protože... a pak se na mě sesypala jako vosy i ostatní sluníčkářská média, co si to prý dovoluji, že jsem to řekl, a jaké mám prý důkazy? No, já jsem měl zdroj v téhle kauze, který jsem neřekl, a samozřejmě už po pár dnech se ukázalo, že jsem měl pravdu, k tomu znásilnění skutečně došlo a už, jak mnozí z vás víte, nebo nevíte možná, už proběhl i soud. Takže takhle pracuje veřejnoprávní Český rozhlas, bohužel, že útočí ještě na toho, kdo se tady zastane znásilněné nezletilé dívky proti nelegálnímu africkému migrantovi, který si sem přešel z Německa. Ale já jsem to samozřejmě vydržel, já jsem to zvládl, přestože ty útoky byly úplně nehorázné z těch některých takzvaných sluníčkářských médií vůči mně, co si to prý dovoluji? A to je opravdu neuvěřitelné. A měl jsem samozřejmě pravdu a jsem rád, že jsem to řekl, i přes ty útoky, protože SPD chrání naše slušné občany. SPD chrání naše slušné občany a vždycky bez bázně za nimi budeme stát i proti tomuhletomu, proti té politické korektnosti.

Zajímavé je, že k tomu všemu dochází po vstupu do Evropské unie, kdy třeba ještě v devadesátých letech, a říká mi to řada lidí, řada lidí mi to říká, i lidí, co mám kolem sebe, že jsme se tady svobodně nebáli říct jakékoliv své názory po sametové revoluci. Byla to opravdu doba, kdy jsme si říkali, otevřeně jsme říkali své názory. Dneska se lidi bojí už, že jsou zastrašeni, zastrašováni, i Fialovou vládou, protože vy prosazujete cenzuru. Vy prostě lidi, kteří řeknou pravdu nebo svobodně vyjadřují svůj názor, označíte za dezinformátory. To je drzost úplně! To je tak hanebné, co předvádíte!

Dokonce jste vloni udělali i tu funkci vrchního cenzora, to byl ten pan Klíma. ODS udělala funkci na Úřadu vlády - vrchního cenzora. To snad není možný vůbec. A až po obrovském mediálním tlaku z naší strany, z opozice, jste tu funkci potom po dlouhé době zrušili. A to jste tady chystali ještě nějaký náhubkový zákon. To znamená, to je neuvěřitelné, kam až vy zacházíte, kdy jakékoliv názory, které nejsou v souladu s politikou Fialovy vlády, vy automaticky označíte za dezinformátory, za proruské, přitom to vůbec nemá s tím nic společného. Za, já nevím, že jsou to nějací obhájci Putina nebo co. Prostě lež na lež. To je úplně jak za těžké totality, co tady předvádí Fialova vláda, a také řada občanů už ten pocit má, protože občané se skutečně bojí říct své názory. Zeptejte se, až půjdete mezi občany, zeptejte se běžných lidí na nějakých městských slavnostech, na nějakých těchto akcích, zdali se nebojí říct své názory. A spousta lidí vám řekne v podstatě, je to opravdu značná část lidí, to nejsou jednotlivci, že se bojí říct v zaměstnání své názory, bojí se říct veřejně své názory, aby nebyli nějakým způsobem perzekvováni.

To znamená, to je stav, který nám tady nasadila vláda Petra Fialy, to znamená, ti, kteří se zaštiťují demokracií, ale jste těmi největšími odpůrci demokracie. Viz - vy zásadně odmítáte zákon o referendu a naopak jste tím největším ohrožením demokracie v České republice, protože ty totalitní manýry, které tady máte, to je opravdu, opravdu šílené. Je to šílené. To znamená, kdokoliv, kdo cekne, kdo řekne něco jiného, než je vaše oficiální vládní linie, tak ho prostě pošpiníte, poplivete, onálepkujete. Takhle to přesně dělali za Hitlera a to přesně se dělalo v padesátých letech za komunistů. Obojí jsem nezažil, znám to jenom samozřejmě z knih, znám to jenom samozřejmě z vyprávění, ostatně jako my všichni tady, předpokládám, téměř, ale to byla přesně tahleta doba. A já bych to nerad tady zažil. Nerad bych to tady zažil.

A samozřejmě ten, kdo nejvíce eskaluje tenhle způsob, tuhletu atmosféru strachu ve společnosti, vyhrožování, strachu, a ten, kdo nejvíc rozděluje společnost, je premiér Fiala a předsedkyně Sněmovny Pekarová Adamová. Bezesporu. A tím pádem to samozřejmě občané vidí a ohodnotili to ztrátou důvěry, protože premiér Fiala v okamžiku, že nesouhlasíte, tak vždycky řekne, že jsou všichni, že my v opozici jsme populisté a extremisté. Jeho oblíbené úsloví. Jsme tady dvě opoziční strany, hodil nás vždycky, do jednoho pytle nás hodí a řekne, že opozice jsou populisté a extremisté . On nemá argument, on jenom plivne tu špinavou slinu, on jenom rozděluje společnost, on poštvává jedny vůči druhým. To je premiér Fiala. A to samé, podobné věci, dělá předsedkyně Sněmovny Pekarová Adamová. Jenom poštvat lidi proti sobě. Způsobit napětí ve společnosti. Způsobit nepohodu, strašit lidi, vyhrožovat. A to je prostě skutečně problém. Tito dva politici jsou ti, kteří nejvíce rozdělují společnost a štvou lidi proti sobě. Občané to prostě už vidí. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP