(16.10 hodin)

 

Poslanec Zdeněk Ondráček: Děkuji, pane místopředsedo. Vážené kolegyně, vážení kolegové, je tady určitá skupina, která svolala mimořádnou schůzi. Já jsem dnes řekl, o čem tato schůze je. Pokud chceme pokračovat v tomto duchu, proč tady nemáte alespoň dostatek lidí? Jsou to závažná témata, sedí tady jeden ministr vlády. Takže dávám procedurální návrh, abychom přerušili tuto schůzi do přítomnosti alespoň ministra vnitra jako šéfa Ústředního krizového štábu.

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: O tomto procedurálním návrhu musím nechat hlasovat, ale první vás odhlásím a musíme zjistit skutečný stav, jestli vůbec jsme schopni o tomto procedurálním návrhu hlasovat. Odhlásil jsem vás, přihlaste se prosím svými kartami. Už jste odhlášeni. Máme tady technický problém. Pan poslanec Jan Volný se nemůže přihlásit ke svému hlasovacímu zařízení. Nejde vám to? Takže já vás zkusím ještě jednou odhlásit. Teď se zkuste přihlásit. Je to v pořádku? (Poslanec Jan Volný se stále nemůže přihlásit.) Tak poprosím techniku o zkontrolování hlasovacího zařízení pana poslance Volného. Vyhlašuji pauzu na pět minut.

 

(Jednání přerušeno v 16.12 hodin. V průběhu pauzy žádá o slovo poslanec Onderka.)

 

Poslanec Roman Onderka: Vážené kolegyně a kolegové, já bych chtěl jenom upozornit kolegy z komunistické strany, že ministr vnitra Jan Hamáček je na služební cestě ve Slovinsku. Nevím, jestli už přistál na Ruzyni, ale počítejme s tím, že aby se dostavil do tohoto sálu, bude určitě technický problém, a nedokážu dnes říct ani já, ani kolegové ze sociální demokracie, kdy se tak může stát. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Z technických důvodů musím vyhlásit pauzu na dalších 15 minut, takže do 16.28 hodin.)

 

(Jednání přerušeno v 16.13 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP