(9.20 hodin)
(pokračuje Volný)

Přišli další - to by mělo být také součástí práce vyšetřovací komise, seznam lékařů, kteří byli profesně, lidsky, mediálně, dehonestováni a uráženi, přestože měli pravdu. Jako třeba - já si myslím, že tato Sněmovna a zejména Piráti, kteří mi tam dodávali nějaké fejkové informace - dluží omluvu paní doktorce Pekové. Za prvé proto, že vymyslela testy, které byly lacinější než testy covidové mafie, a proto se jí covidová mafie okamžitě... - Jé, tady je pořád to pero! Není to moje pero, kdybyste ho chtěli, tak si ho vezměte. - Pomstili se paní Pekové tak, že na ni poštvali státní orgány a snažili se najít nějaké nesrovnalosti v jejím podnikání. Pochopitelně, nesouvisí to vůbec s její činností, že přišla na testy, které jsou rychlejší a lacinější, než měli připravené v záloze ti, kteří byli informovaní o tom dopředu, že proběhne nějaká pandemická vlna a že se vyplatí otevřít si divizi na to, aby se mohli lidé testovat, a vyplatí se otevřít si divizi na to, aby se mohly nakupovat respirátory za 777 korun a podobně. A tady paní, hrdinka naší doby, která na tom nemohla vůbec nic získat, má zavedenou praxi, je to extrémně úspěšný člověk, extrémně inteligentní, vítěz ceny České menzy, tuším za rok 2020 nebo 2019 - to si úplně přesně nepamatuji, jsem jenom prostý tělocvikář - tak tato žena, jejíž inteligence se nebes dotýká a je chytřejší než kterýkoliv, kterýkoliv! člen této Sněmovny i Senátu, pravděpodobně dnes i týmu pana prezidenta, tak tato žena byla dehonestována, protože měla ještě odvahu říct, že ten virus, podle jejího profesního odborného stanoviska profesionální viroložky, členky Menzy, nositelky ceny Menzy, je umělého původu. A tato Sněmovna se jí ani jednou nezastala. Ještě byla obviněna tady naším staronovým ministrem zdravotnictví z toho, že se neprofesionálním přístupem nakazila covidem. Její osud je křiklavou ukázkou toho, co se děje.

Ale globálně, ta mafie je globální. Ale co dělají ti agenti globální mafie u nás v České republice, když chtějí potrestat někoho, kdo stojí v cestě jejich plánům na vydělávání stovek miliard na testech, na ochranných pomůckách, na různých opatřeních a ve finále na vakcinaci? Tato mafie o vás lže. A když se po měsících zjistí, že jste měli pravdu a vaše vyšetřovací verze se stane oficiální vyšetřovací verzí amerických orgánů, tak o tom mlčí. Takže toto by mělo být také nedílnou součástí práce vyšetřovací komise ke COVID-19. A to znamená, že jestli my nebudeme zkoumat původ toho viru, tak ta komise je fakt zbytečná, bude to jenom prostě na chvilku v rámci předvolebního boje.

My ve Volném bloku pro tu komisi zvedneme ruku buď jak buď, protože předpokládám, že některé materiály, které budou uvolněny tou komisí, budou zajímavé, šťavnaté a výživné, když mafie reprezentovaná novofašisty bude chtít porazit mafii reprezentovanou jiným globalizačním křídlem, a budou na sebe navzájem ukazovat prstem, jako tady třeba minule, prostřednictvím pana předsedajícího, ukázal pan profesor Válek prstem na vládu, že umožnila vakcinaci nebo infuzi experimentálního roztoku do statisíců lidí, kteří nebyli informovaní o tom, že dostávají darované pseudovakcíny, které možná stály někde v Izraeli na přímém slunci 14 dnů, a potom nám je letecky přivezli, a že nemají nárok na odškodné. Ale v rámci toho vnitropolitického boje TOP 09 kontra ANO se to tady ozvalo, ta informace nebyla popřena, nikdo se do pana profesora Válka nepustil, že šíří dezinformace a lži, ani napřímo ti, co mohou, ani prostřednictvím pana předsedajícího. Takže za mě zcela evidentně tady v tom pan profesor Válek měl pravdu. Tato vláda intoxikovala statisíce občanů České republiky bez jejich vědomí, bez informovaného souhlasu infuzemi mRNA, jejichž kvalitu nemohla zaručit, protože nebyly v rukou české vlády. Česká vláda nemohla zaručit technologický řetězec, aby ty infuze byly řádným způsobem v souladu s výrobním a technologickým postupem skladovány.

A tichem zamlčeli statisícům, kteří jste si tu infuzi nechali bodnout, anebo možná si za ni přijdete zítra výměnou za tenisky, zatajili vám to, že v případě zdravotních komplikací nedostanete ani korunu odškodného. A to je zločin sám o sobě, který by také měl být předmětem činnosti té vyšetřovací komise, ale on nebude. On nebude, protože opozice, jak se dále dozvíme, jela v tomto podvodu od samého začátku s vládou. Když vyšly informace o tom, že existuje účinná léčba a že není pouze jedna, ta léčba, začalo se o ní diskutovat a odborníci se začali sdružovat, protože se nemohli dívat na to, jak se v České republice vraždí lidé, a sdružili se do petice Zdravotního fóra a sdružili se do petice Otevřený dopis lékařů vládě, Parlamentu a politikům České republiky, tak s těmito lidmi opět nebylo jednáno a opět na ně byla poštvána korporátní a veřejnoprávní média, která je měla utopit v cenzuře tichem, což se povedlo, protože tyto petice zprvu podporovala spousta lidí, ale potom se o nich přestalo mluvit. Zmizely z našeho politického prostoru a politická garnitura opakovaně odmítla tyto odborníky vyslyšet.

Takže předpokládám, že v rámci vyšetřovací komise, kterou tady chce založit Demokratický blok, vyjede i přesné hlasování toho, kdo hlasoval proti tomu, aby se odborníci, kteří jsou vzdělanější v oboru virologie a imunologie, kteří jsou inteligentnější než my, aby mohli sem přijít na půdu Poslanecké sněmovny, na plénum Poslanecké sněmovny veřejně reprezentovat své odborné a profesionální názory. Takže doufám, že ve zprávě parlamentní vyšetřovací komise budou jmenovitě uvedeni poslanci, kteří toto opakovaně odmítli, protože ve zprávě mimoparlamentní vyšetřovací komise Volného bloku toto jmenovitě uvedeno bude.

Jaký byl další postup? Vláda přišla a chtěla prodloužení nouzového stavu o měsíc. Strhla se strašná bitva, protože opozice nechtěla měsíc, chtěla 14 dnů. 14 dnů bylo schváleno s podporou KSČM. Za 14 dnů přišla vláda a požádala o dalších 14 dnů, respektive požádala o další měsíc. Opozice opět, že měsíc nechce, ale 14 dnů že bere. A takhle se to tady opakovalo sedmkrát do okamžiku, kdy Lubomír Volný na své facebookové stránce, která v té době měla dosah milion denně, upozornil voliče KSČM na to, že nebýt polotajné podpory KSČM, tak že tady žádné nouzové stavy už nebudou, protože Poslanecká sněmovna je prostě nepotvrdí.

Za celé to období proběhly už minimálně dvě obstrukce na volení Rady ČT ze strany takzvané demokratické opozice, která, vědoma si toho, že kdykoliv může zmařit jakoukoliv poslaneckou schůzi, protože je tady strašně velká opozice, jsou tady jenom dva vládní kluby. Jeden takový, jak kdy, podle toho, kolik to hodí, no a potom je tady šest opozičních klubů. To je neuvěřitelná síla. Šest opozičních klubů když se dohodne, tak vláda Andreje Babiše neschválí nikdy nic. A to by se vašim voličům v rámci předvolební kampaně mělo taky říkat, protože bez dohod mezi vládou a opozicí by touto Sněmovnou neprošel vůbec žádný zákon.

Zopakujeme si to. Je tady sedm opozičních klubů. Sedmkrát dva je 14, to je 14 hodin přestávek, kdybyste dokázali jednou, že si vezmete 12 hodin, úplně v klidu. Teď naposledy to bylo tuším 10. Sedm předsedů, sedm místopředsedů. Řekl bych, že dohromady budete disponovat tak... moment... (Polohlasně počítá.) 7, 14, 28, no, tak 28 přednostními právy určitě. To už není ani půl hodiny na jednoho a je po jednacím dnu. A to se ani neschválí program. Můžete začít v úterý v 9 hodin a skončit v neděli, nebo jak by to končilo, v pondělí v 8 hodin asi. Tak by to končilo. A takhle byste si tady mohli povídat, brát si každý den 14 hodin přestávek, a vláda, na kterou vy pořád ukazujete, ona je vinna, ona je vinna, by tady neschválila vůbec nic. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP