(13.00 hodin)

 

Předseda PSP Radek Vondráček: Děkuji vám. Faktická poznámka pan poslanec Kasal, poté pan poslanec Pávek. Zbývá nám poslední asi... přeruším to po této faktické.

 

Poslanec David Kasal: Vážený pane předsedo, děkuji za slovo. Už jsem si zvykl na to od kolegů z Pirátské strany, že někdo něco řekne a mluví za to někdo jiný. Včera o vymývání mozků se taky omlouval někdo jiný, dneska na reakci toho taky obhajuje někdo jiný. Tak já se tedy teď vyjádřím k panu Ferjenčíkovi i k paní Richterové.

Prosím vás, respektuji ten váš nápad, na druhou stranu zaznělo to tady i od kolegy Svobody, je tady něco, co tady funguje, a já netáhnu proti porodním asistentkám. Jenom říkám, jakou mají praxi a jaké mají vzdělání, to je všechno. Až si to doplní, tak ať to klidně dělají, ale z vaší strany mi to připadá jako úplný lobbing, nic jiného.

 

Předseda PSP Radek Vondráček: Děkuji vám. Vzhledem k tomu, že je 13.00, vyhlašuji polední přestávku. Budeme pokračovat ve 14.30.

Pro členy organizačního výboru: sice jsem původně schůzi svolal, protože mě o to požádala část členů organizačního výboru, nicméně tu schůzi jsem zrušil, protože jsem obdržel podpisy na svolání mimořádné schůze a už by ta schůze (organizačního výboru) byla zbytečná. Takže organizační výbor není.

Děkuju, sejdeme se 14.30.

Pan poslanec Benda by vám chtěl ještě něco říct na mikrofon.

 

Poslanec Marek Benda: Děkuji, pane předsedající. Jenom připomínám schůzi ústavně-právního výboru teď hned dole v pětapadesátce ke sněmovnímu tisku v legislativní nouzi.

 

(Jednání přerušeno ve 13.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP