(Jednání pokračovalo v 9.10 hodin.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, budeme po krátkém organizačním přerušení pokračovat. Než se dostaneme k dalším věcem, tak vás seznámím s faktem, že s náhradní kartou číslo 23 bude hlasovat pan poslanec Skopeček.

Nyní bych vyzval předsedy klubů vládních stran. Pan poslanec Chvojka. Prosím.

 

Poslanec Jan Chvojka: Hezké ráno, kolegyně a kolegové, já se omlouvám, ale poprosil bych ještě o 10 minut pauzy pro poslanecký klub ČSSD. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Dobře, rozumím. Pan předseda Stanjura se hlásí.

 

Poslanec Zbyněk Stanjura: Tak já bych navázal na tu přestávku a poprosil bych potom o dalších 15 minut, abychom začali v 9.35. Myslím si, že nás tady nemá 80 čekat, jestli ministr se náhodou dostaví v 9.19 nebo v 9.21. Je to ostuda vlády. Program schůze byl jasně naplánován a měli jsme začít v 9.00. Takže prosím o 15 minut přestávky na jednání našeho klubu po ukončení přestávky klubu ČSSD.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Dobře, rozumím. Takže pokud nikdo nemá námitky, tohle jsou běžné žádosti. A pan předseda klubu TOP 09, pan poslanec Válek, prosím.

 

Poslanec Vlastimil Válek: Ať je to všechno v klidu a můžeme začít opravdu v normálním složení, já bych pak po ukončení přestávky klubu ODS požádal o 25 minut do 10.00 s tím, že v 10.00 bychom nějak tak měli ukončenou naši přestávku. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Dobře, rozumím tomu, a aby se nám to již neprodlužovalo, tak tedy vyhlašuji přestávku do 10 hodin na porady klubů TOP 09, ODS a také na žádost klubu ČSSD. Uvidíme se v 10 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 9.12 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP