(Jednání pokračovalo v 19.05 hodin.)

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Máme 19.05 hodin, takže budeme pokračovat v programu schůze. Nyní tedy máme na programu Návrh na volbu členů Rady České televize. Prosím, aby se - (O slovo se hlásí poslanec Pikal.) Ano, místopředseda Vojtěch Pikal.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Já se, pane předsedající, omlouvám. Chápu, že zahajujete podle zahájeného termínu, nicméně jsou tam ještě lidé, kteří ještě nemají odvoleno.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Volba ještě neskončila, ano. Tak to je legitimní návrh. Takže navrhujeme... Pane místopředsedo, máte nějaký návrh, když tu není předseda volební komise, jak to uděláme? Tak já vyhlásím pauzu.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Představu volební komise nemám, vyběhl jsem z fronty. Ale myslím si, že to ještě tak 10 minut potrvá, než odvolí všichni.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Dobře, dobře. Já jsem to nechtěl rozhodovat sám, protože jsem u té fronty teď aktuálně nebyl, tak jsem se radši zeptal aktuálního pozorovatele situace ve frontě. Takže vyhlásím pauzu ještě na 10 minut. Sejdeme se tady v 19.16 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 19.06 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP