(18.20 hodin)

 

Poslankyně Karla Maříková: Děkuji za slovo, pane předsedající. Už opravdu velmi stručně, protože budeme končit. Já si určitě vážím toho, že KSČM podpořila můj pozměňovací návrh, který měl zajišťovat dobrovolnost očkování, a neřekla jsem, že by nepodporovali dobré návrhy. Ale kritizuji tady to, že dneska se kritizuje, že si nemůžeme nakoupit sami vakcíny, a přitom já jsem tady na to upozorňovala, že v tom zákoně bylo jasně řečeno, že ten nákup je centralizován ze strany Evropské komise, my nemůžeme jít svou vlastní cestou a budeme muset čekat na to, co Evropská komise koupí a co nám přidělí. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Děkuji. Poslední, komu ještě udělím slovo, je pan poslanec Jan Bartošek s faktickou poznámkou a přerušíme tento bod. Prosím.

 

Poslanec Jan Bartošek: Děkuji za slovo. Moje vyjádření bude rychlé. Pane poslanče Ondráčku, prostřednictvím pana předsedajícího, politika i sport mají jednu věc společnou a velmi důležitou: vždycky je důležité, abyste hrál fair play. Jestliže dopujete, tak prostě na tu medaili nárok nemáte. Takže to je společné, co má politika a sport.

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Děkuji. Je 18.20. Jak jsem avizoval, pokud není žádných námitek, přeruším tento bod a budeme pokračovat v 18.30 92. schůzí.

 

(Schůze přerušena v 18.20 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP