(9.30 hodin)

 

Poslanec Milan Feranec: Děkuji, pane předsedo. Dámy a pánové, garanční rozpočtový výbor navrhuje následující proceduru hlasování. Návrh na zamítnutí nebyl podán. Legislativně technické nebyly podány. Takže navrhuji nejdřív hlasovat o komplexním pozměňovacím návrhu a následně o návrhu zákona jako celku.

 

Předseda PSP Radek Vondráček: Já vám děkuji. Je to úplně ta nejjednodušší procedura, jaká může být. Ale už jsme si tady zavedli, že hlasujeme veškeré procedury. Já jsem vás právě odhlásil, poprosím vás, abyste se znovu přihlásili.

 

A budeme hlasovat navrženou proceduru.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování číslo 3. Přihlášeno je nás 92, pro 91, proti nikdo. Procedura byla schválena.

 

Prosím, pane zpravodaji.

 

Poslanec Milan Feranec: Takže budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu, komplexní pozměňovací návrh pana Chvojky a dalších, už to tady bylo vysvětleno principiálně, je to o navázání základny platů představitelů státní moci na průměrný plat v národním hospodářství.

 

Předseda PSP Radek Vondráček: Zahajuji hlasování... (Zpravodaj: Stanovisko...) Pardon. Omlouvám se. Ukončuji hlasování, prohlašuji ho za zmatečné, já jsem si nevyžádal stanovisko. Stanovisko výboru.

 

Poslanec Milan Feranec: Stanovisko rozpočtového výboru je doporučující.

 

Předseda PSP Radek Vondráček: Stanovisko navrhovatele? (Doporučující.)

Nyní zahajuji hlasování číslo 5. Kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování číslo 5, přihlášeno 92, pro 91, proti nikdo. Návrh byl přijat. Prosím, pane zpravodaji.

 

Poslanec Milan Feranec: Můžeme hlasovat o návrhu zákona jako celku.

 

Předseda PSP Radek Vondráček: Je to tak, já přednesu návrh usnesení: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s návrhem poslanců Ivana Bartoše, Jana Bartoška, Víta Rakušana, Mikuláše Ferjenčíka a dalších na vydání zákona, kterým se mění zákon číslo 236/1995 Sb., o platu a dalších náležitostech spojených s výkonem funkce představitelů státní moci a některých státních orgánů a soudců a poslanců Evropského parlamentu, ve znění pozdějších předpisů, podle sněmovního tisku 978, ve znění schváleném Poslaneckou sněmovnou."

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování číslo 6, přihlášeno 92, pro 91, proti nikdo. Návrh byl přijat. Já konstatuji, že jsme s návrhem zákona vyslovili souhlas.

 

Já vám děkuji a končím tento bod. Současně končím tuto mimořádnou schůzi.

Přerušuji do 9.37 a mám tady návrh, že bychom za těch 20 minut zvládli ten tisk o pojišťovacích agentech, který jsme nezvládli v rámci té včerejší dlouhé schůze. Máme na to 20 minut, než začne další schůze. Tak v 9.37 pokračujeme tím tiskem 1058. Já vám děkuji.

 

(Schůze skončila v 9.33 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP