(19.00 hodin)
(pokračuje Filip)

To není o tomto návrhu. To není o tomto návrhu. To je o tom, jaký systém tady chceme zavést, protože samozřejmě vidíme, že při opravách silnic prvních tříd nebo dálnic nám nenavazuje rozhodnutí krajských samospráv na to, aby se na tu dálnici dalo najet. Takže o tom to přesně bude! O tom to přesně bude. Takže jeden, nebo druhý systém. A to opravdu není tak, že si to můžeme schválit z jedné vody načisto.

Nezlobte se na mě, nechtěl jsem předbíhat pana místopředsedu vlády, ale musel jsem, protože ano, ten systém musíme zavést, ale není to systém o mašličkování těch daní, které vám tam pošleme, a vy řeknete: ale my jsme si to mohli rozhodnout sami. Takhle to přeci opravdu není.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Tak ještě pan předseda Stanjura má prostor vystoupit. Je padesát devět, ale budu vás muset pak přerušit. Prosím.

 

Poslanec Zbyněk Stanjura: Ale kdybychom ty tisky pustili do druhého čtení...

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Tak, už je 19 hodin. Pane předsedo, omlouvám se. (Poslanec Stanjura mimo mikrofon hovoří s předsedajícím.) Takže máte minutu padesát osm, vám zbývá z faktické, já to poznamenám takhle, aby to bylo slyšet na organizační odbor. Proto jsem také zopakoval ty s přednostním právem.

Takže já přerušuji schůzi. Přeji vám krásný večer a uvidíme se zítra v devět hodin ráno.

 

(Jednání skončilo v 19.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP