(12.50 hodin)
(pokračuje Okamura)

Další návrh je pan poslanec Stanislav Blaha a na to bude veto, protože se jedná o zařazení nového bodu, Informace vlády o rozpočtu SŽDC na rok 2020. Takže na to je vetou dvou poslaneckých klubů. Takže o tom hlasovat nebudeme.

Dále je tady pan poslanec Martin Baxa. Opět to bude veto, protože je to nový bod Informace vlády o možnostech kompenzace rostoucích mandatorních výdajů obcí a krajů. Takže to také odložíme.

 

Nyní je tady návrh pana poslance Jana Zahradníka a je to tedy v řádku zařazení nového bodu, nicméně je to jistě bod, který tady je, protože je to bod 267, sněmovní tisk 355, Zpráva o životním prostředí České republiky 2017. A vy navrhujete zařadit tento bod na 24. 10. v 11 hodin.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 85 přihlášeno 167 poslanců, pro 73, proti 40. Návrh byl zamítnut.

 

Další návrh je pan poslanec Jan Bauer a navrhuje přeřazení sněmovního tisku 490, což je bod 207, týká se to státní sociální podpory, na dnes osmnáctého 61. bod.

Já zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 86 přihlášeno 167 poslanců, pro 75, proti 48. Návrh byl zamítnut.

 

Další bod je pan poslanec Petr Gazdík, sněmovní tisk 292. Jedná se o zákon o pozemních komunikacích, sněmovní tisk 291. Navrhujete ho zařadit na příští čtvrtek v 11 hodin jako první bod po písemných interpelacích.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 87 přihlášeno 167 poslanců, pro 72, proti 68. Návrh byl zamítnut.

 

Dalším návrhem je návrh pana poslance Jana Farského. Je to bod 99 tisk 313 a je to zákon ohledně změny sídel státních úřadů. A tady je návrh nově ho zařadit na 22. 10. Není více upřesněno.

Takže zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 88 přihlášeno 167 poslanců, pro 55, proti 82. Návrh byl zamítnut.

 

Máme tady další návrh pana poslance Jana Farského a je to bod 169. Takže momentíček. Je to trestní řád, tisk 551. Návrh je zařadit ho na úterý 22. 10. 2019.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 89 přihlášeno 167 poslanců, pro 75, proti 69. Návrh byl zamítnut.

 

Dále zde máme návrh pana poslance Martina Kupky. Ovšem to je nový bod - Informace ministra školství k řešení nedostatku míst v základní škole v okolí velkých měst. Na to je veto

Na faktickou se mi přihlásila paní poslankyně Taťána Malá, ale teď faktické nebudou, takže vás odmáznu.

Další návrh je pan poslanec Petr Bendl a opět jde o návrh o zařazení nového bodu. Jenom to řeknu. Takže na to bude veto. Info ministra životního prostředí a zemědělství o řešení škod napáchaných hrabošem polním. Takže to je nový bod, takže na to bylo veto. To odložíme.

 

Dále je tady návrh paní poslankyně Pekarové Adamové a je to přeřazení bodu pozemní komunikace a je to tisk 296. Navrhujete dnes jako druhý bod po třetích čteních.

Takže já zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 90 přihlášeno 167 poslanců, pro 57, proti 77. Návrh byl zamítnut.

 

Jako další záležitost je tady opět návrh paní poslankyně Pekarové Adamové. Je to sněmovní tisk 214. Je to trestní zákoník a navrhujete dnes jako první bod po třetích čteních.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 91 přihlášeno 167 poslanců, pro 72, proti 51. Návrh byl zamítnut.

 

Dále je tady návrh pana poslance Tomáše Martínka, o kterém jsme už ovšem hlasovali. To je ta zpráva České televize, takže ten už odložím.

 

Dále je tady návrh pana poslance Vojtěcha Munzara a je to bod 134, sněmovní tisk 446. Nemám to tady specifikováno, takže se mrkneme ... Aha, tak bod 134, to je dneska už návrh Pirátů, takže to asi nebude ono. Je to sněmovní tisk 446. Tak je to ono. Týká se to zakládání obchodních společností. Takže tento návrh, bod 134, sněmovní tisk 446, navrhujete nejprve jak na pátek jako první bod po - to tady nemohu přečíst - pardon... takže dnes jako první bod, protože návrh pana poslance Stanjury neprošel. Takže budeme hlasovat dnes jako první bod.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 92 přihlášeno 167 poslanců, pro 71, proti 71. Návrh byl zamítnut. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP