Středa 25. září 2019, stenozáznam části projednávání bodu pořadu schůze

Předcházející část projednávání bodu pořadu schůze

 

(pokračuje Martin Kolovratník)

255.
Návrh na volbu členů Dozorčí rady Státního fondu rozvoje bydlení

Poslední volební bod byl do Dozorčí rady Státního fondu rozvoje bydlení. I tady bylo odevzdáno a vydáno 180 hlasovacích lístků, kvorum 91. Jan Hrnčíř získal 34 hlasů, Jan Kubík 77, Michal Kučera 38 a Jaroslava Nestěrová 81. V prvním kole tedy nebyl zvolen nikdo. Protože obsazujeme dvě místa, tak do druhého kola procházejí, postupují, všichni čtyři kandidáti z kola prvního. Předpokládám tedy, že ona druhá kola Sněmovna provede v prvním týdnu říjnové schůze Poslanecké sněmovny.

A na závěr ještě s předstihem pro předsedy klubů. Vyhlašuji lhůtu na podání dalších návrhů na změny v orgánech Poslanecké sněmovny na říjnovou schůzi. Tu lhůtu vyhlašuji do úterý 15. října do 12 hodin. Děkuji za pozornost.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Děkuji. A nyní přečtu jednu omluvu, respektive víc omluv, koukám. Takže omlouvá se paní předsedkyně Dana Balcarová... paní poslankyně Dana Balcarová z dnešního jednání pléna od 14.30 až do konce jednání ze zdravotních důvodů. Dále se omlouvá pan poslanec Martin Baxa z jednání Poslanecké sněmovny dnes od 16 hodin do konce jednacího dne z pracovních důvodů. Dále se omlouvá pan poslanec Leo Luzar mezi 17.30 a 19.00 z rodinných důvodů. Pak tady mám ještě dvě omluvy, ale to asi už bylo přečteno. Pan poslanec Zdeněk Podal od 17.30 do konce jednacího dne a pan poslanec Miroslav Kalousek mezi 14.30 a 19.00 z důvodu pracovní cesty. Tak jsem to radši přečetl ještě jednou.

 

Nyní tedy zahájíme další bod projednávání. Jedná se o

Aktualizováno 1. 9. 2020 v 16:47.




Přihlásit/registrovat se do ISP