(19.00 hodin)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Já také děkuji. Pan poslanec Kalous svoji přihlášku stáhl, nicméně se přihlásil pan poslanec Bláha. (Veselost v sále. Potlesk a ovace.) Prosím, pane poslanče, je to zřejmě poslední minuta.

 

Poslanec Jiří Bláha: Já už jsem zjistil, že to nestihneme, tak jsem se přihlásil. Já bych chtěl poděkovat prostřednictvím pana předsedajícího Patrikovi a chtěl bych poděkovat samozřejmě zástupcům ODS, že to tady zvedli a že řekli: podívejme se na Západ. A budu se těšit na tu debatu o prodejní době. (Opět veselost v sále.) A budu hlasovat pro ten alkohol na těch kolech, abyste vy zase pro změnu podpořili tu pracovní dobu. Takže budu se na to těšit. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Děkuji. Ještě nám nějaký čas evidentně zbývá, takže nyní je do rozpravy přihlášen pan poslanec Dolínek. (Nesouhlasné hlasy ze sálu.) Případně tedy pan poslanec Adamec. Ne, je 19 hodin, vážení, a na začátku dnešního dne jsme odhlasovali, že po 19. hodině již jednat nebudeme, takže já dnešní jednání končím, protože nemůžeme pokračovat v projednávání zákonů.

Přeji vám příjemný večer a uvidíme se zítra, kdy budou ráno probíhat písemné interpelace.

 

(Jednání skončilo v 19.00 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP