(18.00 hodin)

 

Poslankyně Veronika Vrecionová: Hezký podvečer. Vážený pane ministře, vy jste tu mluvil tak strašně rychle, že jsem to chvílemi úplně nestíhala sledovat, nicméně já samozřejmě vím - budeme to projednávat na výborech a v dalších čteních. Já celkem rozumím tomu, že jde o transpozici evropské legislativy. Mám tam s jednou věcí problém. Ta novela zavádí zpoplatnění registračního řízení při registraci krmivářského podniku, což mimo jiné podporuje konzervaci současného stavu a snahu zkomplikovat potenciálním novým subjektům vstup na trh dle mého názoru.

Nemusíte mi odpovídat hned, nejsem schopna rozklíčovat v té předloze jako v podstatě většinou v těchto evropských transpozičních novelách, co vlastně je ta novela - transpozice, a co je případně přidáno našimi předkladateli. Takže to by mě zajímalo, jestli ta věc - hlavně která... ale budeme si o tom povídat na výboru. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: V obecné rozpravě nemám nikoho přihlášeného, končím obecnou rozpravu. Ptám se, jestli je zájem o závěrečná slova. Není.

Je 18 hodin, takže přerušuji projednávání tohoto bodu. Na žádost předsedy klubu ODS vyhlašuji přestávku v délce jedné hodiny na jednání klubu ODS. Tím pádem končím dnešní jednací den a začínat budeme zítra v 9 hodin ráno odpověďmi na písemné interpelace. Přeji vám pěkný večer.

 

(Jednání skončilo v 18.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP