(12.50 hodin)
(pokračuje Filip)

Budeme tedy pokračovat. Budeme hlasovat znovu, a to podle § 97 odst. 5 zákona o jednacím řádu Poslanecké sněmovny, pokud tedy kolega Černý, který tady má faktickou poznámku - Karel Černý - ne, tak to byl omyl. A můžeme pokračovat. K přijetí tohoto usnesení je zapotřebí souhlasu nadpoloviční většiny všech poslanců, tedy souhlasu 101 poslance. Máme nastaveno.

 

Přednesu návrh usnesení: "Poslanecká sněmovna schvaluje návrh zákona, kterým se mění zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony, ve znění, ve kterém byl postoupen Senátu, podle sněmovního tisku 445/8.

Zahájil jsem hlasování číslo 162 a ptám se, kdo je pro Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 162, z přítomných 171 poslance pro 168, proti jeden. Konstatuji, že jsme návrh zákona přijali. Děkuji panu ministrovi, děkuji panu senátorovi. Končím bod číslo 4.

 

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, je 12.51 hodin a máme před sebou bod č. 143, což je vládní návrh zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2016. Považuji za nedůstojné zahajovat před polední přestávkou tak důležitý návrh zákona, a proto polední přestávku vyhlásím bezprostředně s tím, že 12.57 hodin se sejde organizační výbor a my zahájíme normálně ve 14.30 hodin projednávání návrhu zákona o státním rozpočtu a budeme tedy projednávat tyto návrhy v řádném termínu. Děkuji.

Přeji příjemné odpočinutí při obědě a členy organizačního výboru zvu na jednání. ***

 

(Jednání přerušeno ve 12.53 hodin.)




Přihlásit/registrovat se do ISP