(15.30 hodin)

 

Místopředseda PSP Jiří Oliva: Děkuji. Hlásí se ještě někdo do rozpravy? Protože nikoho nevidím, rozpravu končím. Konstatuji, že zde byl vznesen návrh na zamítnutí předloženého návrhu ze strany pana poslance Svobody, takže o tomto návrhu nechám hlasovat. Přivolám ještě kolegy z předsálí. (Poslanci z předsálí se postupně vracejí do svých lavic.)

Registruji žádost o odhlášení, takže vás všechny odhlašuji. Prosím, abyste se znovu přihlásili hlasovacími kartami. (Chvilka čekání.)

 

Pro příchozí zopakuji, že budeme hlasovat o návrhu na zamítnutí této předlohy. Předpokládám, že všichni, kteří chtějí hlasovat, jsou již v sále.

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s tímto návrhem? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 175, přihlášeno 137, pro 61, proti 74. Návrh nebyl přijat.

 

Ptám se, jestli se ještě někdo hlásí do rozpravy. Protože nikoho nevidím, rozpravu končím.

Budeme se zabývat návrhem na přikázání. Organizační výbor navrhl přikázat předložený návrh k projednání rozpočtovému výboru. Má někdo jiný návrh? Prosím, pan ministr Kalousek.

 

Ministr financí ČR Miroslav Kalousek Dámy a pánové, omlouvám sám sebe, omlouvám i zpravodaje. Nicméně jako ministr otevírám rozpravu a navrhuji zkrácení lhůty na 30 dnů.

 

Místopředseda PSP Jiří Oliva: Takže pan ministr nám znovu otevřel rozpravu. Pan kolega Benda. Prosím.

 

Poslanec Marek Benda: Navrhuji zkrácení lhůty na projednání ve výborech na 30 dní. (Smích v sále.)

 

Místopředseda PSP Jiří Oliva: Takže návrh na zkrácení lhůty na projednání ve výborech na 30 dní. Dobře. Prosím, pan kolega Tejc.

 

Poslanec Jeroným Tejc: S ohledem na tento zásadní návrh si dovoluji požádat o přestávku na jednání poslaneckého klubu v délce deseti minut. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jiří Oliva: Dobře. Této žádosti vyhovuji. Naše jednání bude pokračovat v 15.45 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 15.34 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP