(14.00 hodin)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Ano. O tomto návrhu dám hlasovat, dokud ještě není 14 hodin, a to v hlasování pořadové číslo 433, které jsem právě zahájil, a ptám se, kdo je pro vrácení do druhého čtení po ukončené rozpravě. Kdo je proti vrácení do druhého čtení? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 433 z přítomných 142 pro 125, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Protože jsme schválili vrácení zákona o pedagogických pracovnících, tisk 746, do druhého čtení, nemůžeme dále pokračovat a končím bod číslo 119.

Vážené paní a pánové, protože je 14 hodin a máme před sebou podle schváleného pořadu schůze bod číslo 125, kterým je vládní návrh zákona o zahraniční rozvojové spolupráci a humanitární pomoci poskytované do zahraničí a o změně souvisejících zákonů, a tento zákon je ve třetím čtení, jednací řád mi neumožňuje, abych tento bod zahájil, a neumožňuje ani, abych pokračoval v jednotlivých schválených návrzích, protože mám před sebou minimálně ještě jeden zákon ve třetím čtení a nikdo nenavrhl, abychom ve třetích čteních pokračovali po 14. hodině. Nezbývá mi tedy nic jiného z pohledu jednacího řádu, než oznámit, že naši schůzi přerušuji, a to tak, že její pokračování bude v úterý po ukončení 68. schůze. Pokud ta by neskončila do 19 hodin, po skončení 69. schůze ve středu 10. února, a její pokračování tedy a vyčerpání programu bude předmětem případně pokračování po 70. schůzi, nebo případné jiné rozhodnutí po obnovení jednání této schůze. Ve vašich poštovních schránkách, ve vaší poště, jak elektronické, tak písemné je již pozvánka na 68., 69. a podle mého soudu i 70. schůzi Poslanecké sněmovny a v tomto případě každý volný čas, který nám zbude po ukončení jednotlivých speciálních schůzi, svolaných na základě požadavku podpisů více než 41 poslance, budeme pokračovat.

Pořad pokračování této schůze nemohu v tuto chvíli sdělit, protože tyto body byly zařazeny pevně na dnešní jednací den, a o pořadu schůze tedy budeme muset rozhodnout samostatným hlasováním. Přeji vám hezké odpoledne, přeji vám příjemný víkend a těším se s vámi na shledanou nejpozději na 68. schůzi v úterý 9. února. Hezký den.

 

(Schůze přerušena v 14.03 hodin.)




Přihlásit/registrovat se do ISP