(12.50 hodin)
(pokračuje Kalousek)

Ať už bude příští povolební reprezentace jakákoliv, tohle bude její mimořádná výzva. Podle ní, jak ji předložíme, ať nás veřejnost hodnotí. Protože je to zpráva o tom, jestli ji opravdu chceme přivést do státního defaultu, bankrotu, nebo jak můj přítel Vítězslav Jandák tady hezky jihočesky řekl cugrunt, nebo k vyrovnaným zdravým veřejným rozpočtům. To je otázka prosperity. Zda toho dosáhneme, nebo ne, o tom nerozhoduje tato Sněmovna, ta už toho není schopna. Z té diskuse je to vidět víc než kdykoli z čehokoliv jiného. O tom prostě rozhodnou voliči, jestli naše návrhy či vize, jak dosáhnout zdravých veřejných rozpočtů, ve volbách podpoří, či ne. Všechno ostatní není příliš důležité.

Znovu se hlásím k podpoře návrhu vlády Jana Fischera a ministra Janoty.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji vám, pane kolego. Zeptám se, zda se ještě někdo hlásí do obecné rozpravy. Pan ministr Janota. Zeptám se, pane ministře, zda chcete do obecné rozpravy, nebo se závěrečným slovem. Nechám to na vás. Se závěrečným slovem.

Prosím, jsme tedy ještě stále v obecné rozpravě. Ptám se, zda se ještě někdo chce přihlásit. Pokud tomu tak není, končím obecnou rozpravu. Jsme u závěrečných slov. Pan kolega Tejc má pro nás návrh.

 

Poslanec Jeroným Tejc: Vážené kolegyně a kolegové, dovolte mi požádat o strpení a o přestávku na deset minut pro poradu klubu sociální demokracie ještě před závěrečnými slovy ministra a zpravodaje. Bude-li nám vyhověno, předem vám děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Pokud vám stačí deset minut, bylo by to do 13.01 hodin. Na tuto dobu vyhlašuji přestávku a sejdeme se zde ve 13.01 hodin.

 

(Jednání přerušeno ve 12.52 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP