(12.20 hodin)

 

Poslanec Přemysl Rabas: Já se omlouvám Sněmovně, protože jsem předpokládal, že v tuto chvíli už je budete mít rozdány na lavice. To znamená, že požádám o přestávku v délce tří minut, a pak bych vám přečetl znění pozměňovacích návrhů. Ještě jednou se omlouvám.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Pokud to nechcete přečíst z notebooku, to je také možné, samozřejmě, vzít si sem notebook a přečíst to z notebooku. Ne, tři minuty. Ve 12.25 hodin budeme pokračovat.

 

(Jednání přerušeno od 12.21 do 12.25 hodin.)

 

Dámy a pánové, domnívám se, že bude pro nás pro všechny snazší, když vyčkáme ještě chvilku, až pracovnice kanceláře rozdají oba materiály na stolky a pak se k nim pan poslanec Rabas přihlásí, jestli souhlasíte. Vy už máte, ale všichni poslanci ještě nemají. Vy máte jeden. (K panu poslanci Rabasovi.) Já vidím, že tady jsou dvě pracovnice, které rozdávají dva materiály...

(Po chvilce:) Dámy a pánové, zdá se, že všichni jsou vybaveni sadou dvou pozměňovacích návrhů, takže pan poslanec Přemysl Rabas k těmto návrhům zaujme stanovisko tím, že se k nim nejspíš přihlásí.

 

Poslanec Přemysl Rabas: Vážené kolegyně, vážení kolegové, Sněmovna je trpělivost sama. Já se ještě jednou omlouvám. Očekával jsem, že byste mohli pískat nebo mít nějaké výraznější poznámky. Moc děkuji za to, že se tak nestalo. Taky děkuji panu předsedovi, že teď nemusím předčítat, je to i ušetření pro vás, jednotlivé návrhy podrobně a pouze se k nim přihlašuji. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Děkuji panu poslanci Rabasovi. Ptám se pana poslance Jeronýma Tejce, zdali se jenom opřel o tlačítko, protože mi tady bliká, že se hlásí s faktickou poznámkou... Takže si ho odmažu ze své tabule, nikoliv ze svého srdce. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP