(Jednání pokračovalo v 9.30 hodin.)

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Vážené dámy a pánové, čas na přerušení jednání vypršel, takže mi dovolte, abych zahájil ještě jednou druhý jednací den přerušené 45. schůze Poslanecké sněmovny a opět vás přivítal.

Chtěl jsem říci, abyste se přihlásili identifikačními kartami, ale vidím poslance Tluchoře, který se hlásí o slovo. Dávám tedy nejdříve slovo jemu. Prosím, máte slovo.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Dobré ráno dámy a pánové, omlouvám se, ale já poprosím o patnáctiminutovou přestávku na jednání poslaneckého klubu ODS, který tímto svolávám do Státních aktů. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Takže patnáct minut. Do třičtvrtě stačí? (Poslanec Tluchoř: Ano.) Takže v tom případě je to třináct minut. Takže na třináct minut přerušuji jednání, pokračovat se bude v 9.45.

 

(9.45 hodin)

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Dámy a pánové, čas na přestávku vypršel. Abychom dodrželi dohodu, že sněmovna bude pokračovat po patnácti minutách, prosím, aby zejména klub ODS vyjasnil, zda je schopen se vrátit do sněmovny, anebo jestli žádá prodloužení pauzy, protože tady mnoho poslanců nevidím.

Jinak vás žádám, abyste se vrátili do Sněmovny, abychom mohli jednat. (Zvoní.)

 

Poslanec Václav Mencl: Dámy a pánové, pane předsedo, dovolte, abych v zastoupení předsedy klubu požádal ještě o přestávku do 10 hodin.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Takže v 10.05 budeme pokračovat. Přerušuji jednání Sněmovny.

 

(Jednání přerušeno v 9.50 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP