(18.50 hodin)
(pokračuje Němcová)

Je zde ještě jeden návrh, se kterým vás seznámím. Protože pan kolega Rath požádal o dvouhodinovou pauzu ve chvíli, kdy bylo 18.48 hodin, mí někteří kolegové se domnívají, že tedy vzhledem k předchozím úmluvám o jednání do 21. hodiny by bylo možné setkat se zde ve 20.48 hodin a podrobnou rozpravu, do níž jsou přihlášeni dva poslanci, dokončit, a tím uzavřít tento bod.

Se stanoviskem klubu ČSSD pan poslanec Rath.

 

Poslanec David Rath: Já myslím, paní předsedající, že jste to formulovala dokonce lépe než já. Já jsem říkal na dvě hodiny. Na hodinkách teď máme 18.50. Vy jste říkala, že tím pádem by to bylo do konce. Já myslím, že váš návrh my akceptujeme, a klub sociální demokracie by tedy pauzu měl do 21 hodin.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Pane poslanče, nic mi nepodsouvejte. Můj návrh to nebyl. Já jsem se vás ptala, zda tomu tak mám rozumět, že tak zní váš návrh, že nechcete již dnes jednat. Vy jste mi zakýval, že tak zní váš návrh. To je srozumitelné pro všechny ostatní.

Přerušuji projednávání tohoto bodu před skončením podrobné rozpravy. Na žádost klubu České strany sociálně demokratické vyhlašuji pauzu do 21. hodiny. Tím končí dnešní jednací den. Přeji vám příjemný večer.

 

(Jednání skončilo v 18.51 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP