(15.20 hodin)
(pokračuje Vlček)

Dále tu byl návrh pana poslance Bendy. Ten navrhl, aby byly zařazeny na program naší schůze dva nové body, a to druhé a třetí čtení sněmovního tisku 488. Je tomu tak, pane poslanče? Ano, je tomu tak. Ale mám tady veto poslanců, takže tento návrh není hlasovatelný.

Podle mých záznamů jsme hlasovali o všech návrzích. Je tomu tak, nebo má snad někdo jiný návrh nebo názor? Není tomu tak. Budeme nyní projednávat body tak, jak jsme si je schválili.

 

Dnešním prvním bodem je

 

43.
Vládní návrh, kterým se předkládá Parlamentu České republiky k vyslovení souhlasu
s ratifikací Dohoda o stabilizaci a přidružení mezi Evropskými společenstvími
a jejich členskými státy na jedné straně a Albánskou republikou na straně druhé,
podepsaná dne 12. června 2006 v Lucemburku
/sněmovní tisk 391/ - druhé čtení

 

Prosím, aby se slova ujal ministr zahraničních věcí Karel Schwarzenberg. Prosím, pane ministře, máte slovo. (V sále přetrvává velký hluk.)

 

Ministr zahraničních věcí ČR Karel Schwarzenberg Pane předsedající, vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vláda předkládá žádost o vyslovení - (Řečníka pro hluk téměř není slyšet.)

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Pane ministře, já vás přeruším. Poprosím kolegyně a kolegy, aby se uklidnili, protože hladina hluku je dosti vysoká. Pokud tak neučiní, přeruším schůzi. Děkuji. Pokračujte.

 

Ministr zahraničních věcí ČR Karel Schwarzenberg Já se omlouvám, že toto téma asi není tak vzrušující, jako to předcházející.

Vláda předkládá žádost o vyslovení souhlasu s ratifikací Dohody o stabilizaci a přidružení mezi Evropskými společenstvími a jejich členskými státy a Albánskou republikou, podepsané v Lucemburku dne 12. června 2006.

Dohoda o stabilizaci a přidružení upravuje formy politického dialogu Evropské unie s Albánií, včetně… (Řečník se ve všeobecném hluku odmlčel a obrátil se na předsedu.)

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vyhlašuji přestávku do 15.35 hodin! Využiji § 29 odst. 6 písm. f).

 

(Jednání přerušeno v 15.23 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP