(18.50 hodin)

Poslanec Jaroslav Krákora: V rozpravě vystoupilo asi dvanáct poslanců, někteří opakovaně, a pan ministr. Byl podán jeden návrh na zamítnutí.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Ano, padl návrh na zamítnutí. Přivolávám naše kolegy a zároveň mám žádost o to, abych vás odhlásila, což činím. Prosím tedy, abyste se tedy znovu svými kartami přihlásili, a zároveň oznámím, že budeme hlasovat za malý moment o návrhu na zamítnutí předložené normy.

 

Domnívám se, že mohu zahájit toto hlasování. Ponese pořadové číslo 90. Zahajuji hlasování. Táži se, kdo je pro zamítnutí. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 90 z přítomných 165 pro 83, proti 81. Tento návrh byl přijat.

 

Ještě proběhne pravděpodobně kontrola tohoto hlasování. (Několik poslanců kontroluje výsledky hlasování.) Není žádná námitka proti hlasování, proto konstatuji, že návrh zákona byl zamítnut v prvním čtení. Děkuji všem, kteří se podíleli na jeho projednávání.

Nyní se hlásí o slovo předseda poslaneckého klubu ČSSD Michal Hašek. Prosím, pane předsedo.

 

Poslanec Michal Hašek: Děkuji za slovo. Vážená paní místopředsedkyně, kolegyně a kolegové, dovolte, abych v tuto chvíli požádal o přestávku na jednání našeho poslaneckého klubu do konce našeho jednacího dne. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Samozřejmě vyhovuji této žádosti. Znamená to pro nás, že dnešní jednací den končí. Já vám všem děkuji za účast a zítra, ve středu 19. 3., avizuji, že bychom měli podle schváleného pořadu začínat - pokud mám správný dokument v ruce - bodem číslo 55. Tedy začneme blokem třetích čtení, bodem číslo 55.

Přeji vám všem příjemný večer.

 

(Jednání skončilo v 18.53 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP