(16.40 hodin)
(pokračuje Mencl)

Dovolte mi jenom malý dodatek. Ta zpráva skutečně je pro naši činnost, a nejenom výboru pro životní prostředí, ale obecně v Poslanecké sněmovně, velmi závažná. My jsme se dohodli, že příští rok bychom chtěli společně, samozřejmě s panem ministrem, ministerstvem a s dalšími výbory, např. zemědělským, udělat společný seminář, na kterém bychom mohli také učinit závěry, které by byly přínosem jistě pro činnost nejen Poslanecké sněmovny, ale i vlády. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji vám, pane kolego. Otevírám obecnou rozpravu, přihlášku písemnou nemám, proto vás žádám o vaše případné přihlášky nyní. Nikdo se nehlásí do této rozpravy, proto ji končím. Můžeme přistoupit k rozpravě podrobné. Ani do podrobné rozpravy nemám písemnou přihlášku, proto vás vyzývám, pokud chcete vystoupit, abyste se přihlásili teď. Nikdo se nehlásí, končím také rozpravu podrobnou.

Budeme hlasovat o návrhu usnesení, tak jak nás s ním seznámil zpravodaj pan kolega Václav Mencl. Usnesení zní takto: "Poslanecká sněmovna Parlamentu bere Zprávu o životním prostředí České republiky v roce 2006 na vědomí, podle sněmovního tisku 346."

 

O tomto návrhu usnesení rozhodneme v hlasování pořadové číslo 143, které zahajuji. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

Hlasování číslo 143, přítomno 159, pro 128, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Usnesení tedy bylo přijato a tím končím projednávání bodu 108, sněmovního tisku 346. Děkuji panu místopředsedovi vlády Martinu Bursíkovi, děkuji také panu zpravodaji Václavu Menclovi.

 

Dámy a pánové, mám pro vás oznámení, které části z vás udělá radost a části ne. Pro dnešní den jednání Poslanecké sněmovny skončilo. Děje se tak na základě dohody předsedů poslaneckých klubů. Já vám všem děkuji za přítomnost dnešní a spolupráci na projednávaných bodech a oznamuji, že zítra, ve středu 13. února, budeme projednávat zákony ve třetím čtení a pevně zařazené první dva body jsou bod č. 100, zákaz chemických zbraní, 103 živnostenský zákon.

Tolik upozornění k zítřejšímu rannímu programu. Děkuji vám za dnešní účast a přeji příjemný zbytek dne.

To, co jsem oznámila, tedy středeční program, se týkalo až příští středy. Trošku pospíchám, ženu nás dopředu. Zítra je teprve 6. února a my se budeme zabývat třetími čteními, ale ještě předtím je tam zařazeno první čtení - bod 56, první čtení - bod 57, následovat budou pevně zařazené body 124, 51, 125 a 73. Tedy napravuji toto oznámení a přeji vám příjemný zbytek dne.

 

(Jednání skončilo v 16.43 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP