(14.40 hodin)

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Budeme se teď zabývat návrhem na přikázání výboru k projednání a posléze návrhem na zkrácení lhůty k projednání.

 

Organizační výbor navrhl přikázat předložený návrh k projednání hospodářskému výboru. Má, prosím, někdo jiný návrh? Není tomu tak.

Takže přistoupíme k hlasování. Bude to hlasování s pořadovým číslem 63, které tímto zahajuji, a tážu se vás, kdo souhlasí s takto předloženým návrhem na přikázání. Kdo je proti? Děkuji.

Z přítomných 132 poslankyň a poslanců pro návrh 122, proti nikdo.

 

Nyní tedy návrh pana zpravodaje na zkrácení lhůty na tři dny. Dotážu se pana ministra, zdali souhlasí s takto navrženým zkrácením. (Ministr souhlasí.) Já děkuji.

Zahajuji hlasování pořadové číslo 64, ve kterém rozhodneme o tomto návrhu. Kdo je, prosím, pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Z přítomných 137 poslankyň a poslanců pro návrh 119, proti nikdo. Konstatuji, že tento návrh byl přikázán k projednání hospodářskému výboru a lhůta k projednání zkrácena na tři dny.

 

Končím tedy projednávání bodu 42 a můžeme se vrátit… Ještě předtím udělím slovo panu poslanci Davidu Rathovi. Máte slovo, pane poslanče.

 

Poslanec David Rath: Děkuji, paní předsedající. Klub sociální demokracie by žádal o 20 minut pauzu na poradu klubu. Svolal bych klub do Státních aktů.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Samozřejmě vám bude vyhověno. Vyhlašuji tedy přestávku pro jednání poslaneckého klubu sociální demokracie do 14.05 hodin. (Hlasy: 15.05.) Pardon, 15.05 hodin. Omlouvám se.

Pane ministře, můžete.

 

Ministr dopravy ČR Aleš Řebíček Já jsem ctěné Poslanecké sněmovně chtěl poděkovat za přijetí těch tří dnů. S tím, že jsem se zároveň chtěl omluvit, protože ta devadesátka byla moje chyba, neboť jsem to dostatečně neprojednal i s kolegy z opozičních klubů. Děkuji.

 

(Jednání přerušeno v 14.43 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP