(18.50 hodin)

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Já děkuji, ale poprosím ještě o zopakování návrhu v obecné rozpravě, kterou právě zahajuji. Prosím, má slovo pan poslanec Papež.

 

Poslanec Jiří Papež: Formálně tedy opakuji svůj návrh na zkrácení lhůty na projednání tohoto návrhu zákona ve výborech na pět dnů a navrhuji přikázání tohoto návrhu zákona zemědělskému výboru.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji, pane kolego. Hlásí se někdo další do obecné rozpravy v prvém čtení? Nehlásí. Končím obecnou rozpravu. Je před námi hlasování o přikázání.

 

Organizační výbor navrhuje přikázat tento návrh k projednání shodně s panem zpravodajem výboru zemědělskému. Má někdo jiný návrh na přikázání? Nemá.

Zahajuji hlasování pořadové číslo 48. Táži se, kdo souhlasí s tímto návrhem přikázání. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 48, přítomno 142, pro 133, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Nyní zahajuji hlasování pořadové číslo 49. Zahajuji toto hlasování. Táži se, kdo souhlasí se zkrácením lhůty k projednání ve výboru na pět dnů. Kdo je proti tomuto návrhu?

Hlasování pořadové číslo 49, přítomno 145, pro 101, proti 4. Návrh byl přijat.

 

Konstatuji, že návrh zákona byl přikázán k projednání výboru zemědělskému. Lhůta k jeho projednání byla zkrácena na pět dnů. Děkuji panu ministrovi, děkuji panu zpravodaji. Končím projednávání bodu číslo 20, sněmovního tisku 351. A končím také dnešní jednací den Poslanecké sněmovny.

Dámy a pánové, děkuji vám všem za účast na dnešním jednání, za aktivní účast. Přeji vám příjemný večer a oznamuji, že zítra, ve středu 28. listopadu, je prvním bodem, kterému se budeme věnovat, projednávání státního rozpočtu na rok 2008 ve druhém čtení. Příjemný večer, dámy a pánové.

 

(Jednání skončilo v 18.53 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP