(15.10 hodin)
(pokračuje Vlček)

Dále bychom měli hlasovat o návrhu pana poslance Kafky. Ten chce za zařazené body 19. 10. dopoledne zařadit bod 9, sněmovní tisk 132. To byl první návrh pana poslance. Souhlasí to, pane poslanče? Je to bod 9, sněmovní tisk 132. Bylo by to v pátek 19. 10. jako třetí bod.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 20 z přítomných 186 poslankyň a poslanců pro návrh 91, proti 54. Konstatuji, že s tímto návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Marka Bendy a ten navrhuje zařadit body 13 a 14 na konec druhých čtení, ne dříve než zítra po polední pauze. Souhlasí, pane poslanče? Ano, souhlasí.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 21 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 127, proti 14. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Doktora. Ten navrhuje, aby za bod 100 našeho návrhu programu byly zařazeny body 101, sněmovní tisk 247, stávající bod 103, dále bod 102, sněmovní tisk 268, nynější bod návrhu 106.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 22 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 175, proti 1. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Borise Šťastného a ten navrhuje, aby bod číslo 7, sněmovní tisk 223, druhé čtení, byl pevně zařazen na úterý 23. 10. jako první bod. Souhlasí pan poslanec? Souhlasí.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 23 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 109, proti 7. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Haška, který byl posléze rozšířen panem poslancem Rathem a panem poslancem Zaorálkem. Pan poslanec Hašek navrhl, aby byl zařazen nový bod Informace ministra zdravotnictví o záměrech se zdravotními zařízeními zřizovanými státem, a to ve městě Brně, v hlavním městě Praze a ve městě Ostravě. Souhlasí, pánové? Tento bod, pokud bude schválen, bychom zařadili do bloku zprávy.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 24 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 92, proti 61.

 

Eviduji pohyb k místu, kde jsou výsledky hlasování. Chvíli počkám. Pan poslanec Opálka se hlásí o slovo.

 

Poslanec Miroslav Opálka: Děkuji, pane předsedo. Dovolte mi, abych zpochybnil hlasování. Hlasoval jsem ano, a na sjetině mám křížek. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Odhlásím vás, než zahájím hlasování, a požádám vás, abyste se přihlásili svými identifikačními kartami.

 

Zahajuji hlasování o námitce pana poslance Opálky. Kdo s touto námitkou souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 25 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro návrh 144, proti 9. Konstatuji, že s námitkou byl vysloven souhlas.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP