(14.50 hodin)

Předseda PSP Miloslav Vlček: Dobře, děkuji. Nyní vystoupí pan poslanec Krupka. Další přihlášky nemám. Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Jaroslav Krupka: Vážený pane předsedo, dámy a pánové, dovolte mi po dohodě s panem ministrem a předkladatelem bodu číslo 44, sněmovního tisku 183, požádat o přeložení tohoto bodu z důvodů časových na tento týden na pátek, to je 19. října, jako první další bod po již schválených bodech v tomto dnu. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji, pane poslanče. Ještě zde mám další přihlášku. Pan poslanec David Kafka se přihlásil. Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec David Kafka: Dobré odpoledne ještě jednou. Já bych prosil, aby se do programu této schůze zařadil důležitý bod, a to je zákoník práce druhé a třetí čtení. Tento bod již proběhl garančním výborem pro sociální politiku, takže bych prosil jeho zařazení ve druhém čtení na 19. 10. jako další bod v tomto dni a ve třetím čtení ho zařadit kamkoli do bloku třetích čtení následně. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Pane poslanče, já bych jenom poprosil o sněmovní tisk, jestli tam máte a jestli byste ho přečetl. Číslo sněmovního tisku, ať víme, o čem budeme hlasovat. (Poslanec Kafka: Dodám.) Když tak ho dodáte, přineste ho sem nahoru. Děkuji.

Ptám se, jestli se ještě někdo další hlásí do rozpravy? Pan poslanec Tom Zajíček. Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Tom Zajíček: Děkuji za slovo, pane předsedo. Já se velmi omlouvám Poslanecké sněmovně, ale po dohodě s panem ministrem vnitra poprosím, aby ten trojbod, který byl určen na příští úterý 23. 10. jako první, druhý a třetí bod, byl přeřazen napevno na středu dopoledne po již pevně zařazených bodech. Děkuji vám pěkně.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji. Ve středu dopoledne - tuto středu? 24. 10. po pevně zařazených bodech.

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, ptám se, jestli se ještě někdo hlásí s pozměňovacím návrhem k návrhu pořadu. Nikdo se nehlásí, proto rozpravu uzavírám.

Budeme nyní hlasovat po jednotlivých návrzích. Začali bychom návrhem, který jsem přednesl z grémia, a potom máme dalších dvacet návrhů z pléna Poslanecké sněmovny. Já bych poprosil, abychom tomu schvalování věnovali velkou pozornost, protože bude spousta věcí, které se budou měnit, protože poslanci něco navrhli a již tam třeba bude zařazen bod, takže budeme muset spolupracovat, abychom tyto věci všechny odhlasovali ku prospěchu všech.

 

Nejprve bychom hlasovali o bodu 54 návrhu pořadu, sněmovní tisk 64 - vyřadit z návrhu našeho pořadu.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 2 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 149, proti 2. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat body 21 a 22 návrhu pořadu, sněmovní tisk 160 a 164 - projednat v pátek 19. 10. jako první a druhý bod dopoledne.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 3 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 176, proti 1. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o bodech 60 a 61 návrhu pořadu, sněmovní tisk 226 a 235 - tyto body bychom měli projednat ve středu 17. 10. jako první a druhý bod dopoledne.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 4 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 177, proti nikdo. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat bod číslo 1 návrhu pořadu, sněmovní tisk 299 - projednat ve středu 17. 10. jako třetí bod dopoledne.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 5 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 180, proti nikdo. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o bodech 5, 6 a 8 návrhu pořadu, sněmovní tisk 213, 219 a 225. Tyto body bychom měli projednat ve čtvrtek 18. 10. jako první tři body po písemných interpelacích, tedy od 11 hodin.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 6 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 180, proti 1. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o bodech 25 a 66 návrhu pořadu, sněmovní tisk 289 a sněmovní tisk 278. Tyto body bychom měli projednat ve středu 24. 10. jako první a druhý bod odpoledne.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 7 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 175, proti nikdo. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o bodu 57 návrhu pořadu, sněmovní tisk 204. Tento bod bychom měli projednat ve středu 24. 10. jako třetí bod odpoledne.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 8 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 179, proti nikdo. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o bodu 94 návrhu pořadu. Je to volební bod, tento bod jsme v grémiu doporučili vyřadit.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 9 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 174, proti nikdo. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP