(Jednání pokračovalo v 14.30 hodin.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Dámy a pánové, vážený pane poslanče, dalším bodem našeho pořadu je bod číslo

 

76.
Ústní interpelace

 

Jsou určené předsedovi vlády České republiky a ostatním členům vlády. Dnes jsme za účasti ověřovatelů vylosovali pořadí poslanců. Byla podána jediná přihláška. Seznam s uvedením této interpelace byl rozdán do lavic. Na předsedu vlády Mirka Topolánka nebyla podána žádná přihláška k ústní interpelaci, a proto můžeme přistoupit v souladu s naším jednacím řádem k ústním interpelacím na členy vlády.

Takže prosím pana poslance Ludvíka Hovorku, který je jediným z těch, kteří podali přihlášku, aby se ujal slova.

 

Poslanec Ludvík Hovorka: Vážený pane místopředsedo, jak jsem uvedl v závěru dopoledního jednání Sněmovny, nevěděl jsem, když jsem podával tuto interpelaci, že to je jediná interpelace. A potom jsem se vlastně po dohodě s panem ministrem rozhodl, že svoji interpelaci stáhnu a že využiji příští zasedání Poslanecké sněmovny a tu interpelaci uplatním na příští schůzi Poslanecké sněmovny. Takže svoji interpelaci tímto stahuji.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Děkuji vám, pane poslanče. A protože není v tuto chvíli již co projednávat, tak končím tento bod. A končím také 14. schůzi Poslanecké sněmovny. Na shledanou.

 

(Schůze byla ukončena ve 14.32 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP