(14.40 hodin)
(pokračuje Filip)

Potřebné dokumenty podle § 48 zákona o jednacím řádu bych předložil v případě zařazení tohoto bodu. Tento bod navrhuji zařadit kamkoliv jako jeden z prvních bodů, pokud už nebude nějaký zařazen před tím hlasováním, do bodu Zprávy a ostatní body této schůze.

Děkuji vám.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji. O slovo se přihlásil ještě ke svému návrhu pan poslanec Kováčik.

 

Poslanec Pavel Kováčik: Pane předsedo, já se vám omlouvám, rovněž tak vám, kolegyně a kolegové; špatně jsem přečetl svůj druhý bod. Chci chybu ihned napravit. Druhý bod, který jsem navrhoval, je volba předsedů stálých delegací Poslanecké sněmovny. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Ano, děkuji. Nyní mám písemně přihlášeného pana poslance Kochana. Pane poslanče, ujměte se slova.

 

Poslanec Jozef Kochan: Děkuji za slovo, pane předsedo. Já chci navrhnout pevné zařazení bodu č. 63, což je návrh zdravotně pojistného plánu zdravotních pojišťoven na rok 2007. Krátké zdůvodnění: Předpokládám, dojde-li ke schválení tohoto bodu na této schůzi, bude to poprvé po dlouhé době, kdy pojišťovny nebudou pracovat v provizóriu. Navrhuji zařadit bod č. 63 na úterý 6. února jako první bod programu.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Ano, rozuměl jsem. Děkuji. Vyčerpal jsem všechny písemné přihlášky. Z místa vidím pana poslance Hasila. Pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Tomáš Hasil: Vážený pane předsedo, kolegyně a kolegové, dovoluji si navrhnout zařadit bod č. 33, což je návrh zastupitelstva Karlovarského kraje na vydání zákona, kterým se mění zákon o státní památkové péči, jako první bod dnešního jednání. Důvodem je přítomnost předkladatele, tedy pana hejtmana. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Pane poslanče, my to máme z prezidiálky pevně zařazené jako celý blok. Vy to chcete zařadit na dnešek. Dobře, jako první bod.

Mezitím mi byla ještě doručena přihláška pana poslance Zajíčka. Pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Tom Zajíček: Děkuji za slovo, pane předsedo. Já si také dovolím přečíst jeden návrh na změnu programu. Prosím o to, aby bod 26 návrhu programu, sněmovní tisk 115, byl zařazen jako pevný bod na úterý 6. února jako první odpolední bod. Důvodem je omluvená nepřítomnost zpravodaje k tomuto sněmovnímu tisku, pana kolegy Krupky, který je nemocen a který se omluvil. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Takže v úterý 6. února jako první bod odpoledního jednání, pane poslanče? Ano, děkuji.

Hlásí se ještě někdo k pořadu schůze? Pan poslanec Kochan.

 

Poslanec Jozef Kochan: Pane předsedo, já jsem navrhoval 6. února první bod.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Ano, to musíme pak před hlasováním rozhodnout. Buď pan kolega Zajíček navrhne jako druhý bod a vy první? Vidím, že pan kolega Zajíček navrhuje, aby tisk 115 byl projednán jako druhý bod, takže je to v pořádku.

Ještě se přihlásil předseda poslaneckého klubu ODS poslanec Tluchoř.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Děkuji, pane předsedo. Dámy a pánové, dovoluji si požádat o přestávku 20 minut na to, abychom zrekapitulovali všechny návrhy a byli schopni se poradit.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Pane předsedo, bude vám stačit, aby byla přestávka do 15 hodin, nebo do 15.05?

 

Poslanec Petr Tluchoř: Raději do 15.05.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Dobře. Přerušuji schůzi do 15 hodin 5 minut na jednání klubu ODS.

 

(Jednání bylo přerušeno ve 14.45 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP