(14.50 hodin)
(pokračuje Vlček)

Dále budeme hlasovat o návrzích, které navrhli jednotliví poslanci. Jako první vystoupil pan poslanec Ježek a navrhl pevné zařazení bodu 12, tisk 63, na úterý 5. 12. jako první bod dopoledne. Nemusí být druhý, protože to, co jsme zařadili v předešlém hlasování, bylo jakoby odpolední jednání. Takže bude to jako první bod dopoledního jednání. Takže zahajuji hlasování.

 

Omlouvám se, takže bude to skutečně druhý bod. Pan poslanec Ježek souhlasí, abychom bod číslo 12, tisk 63, zařadili jako druhý bod v úterý 5. 12.

Zahajuji hlasování pořadové číslo 8. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti? Děkuji.

V hlasování pořadové číslo 8 z přítomných 177 poslanců pro návrh 151, proti nikdo. Konstatuji, že bod 12, tisk 63, jsme přeložili jako druhý bod a budeme ho projednávat 5. 12.

 

Dále zazněly návrhy pana místopředsedy Filipa, a to za bod 2 vložit nový bod 3 - zřízení vyšetřovací komise pro vyšetření okolností výběru dodavatele a podpisu smlouvy o dodávce zařízení k výběru výkonnostního mýta mezi Českou republikou a firmou Kapsch.

Zahajuji hlasování pořadové číslo 9. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti? Děkuji.

V hlasování pořadové číslo 9 z přítomných 176 poslanců pro návrh 37, proti 11. Konstatuji, že tento návrh nebyl přijat.

 

Budeme hlasovat o dalším návrhu pana poslance Filipa. Navrhl, aby za bod 50 byl vložen nový bod, a to Informace vlády o stavu a průběhu vyjednávání mezi Českou republikou a USA o možnosti zřízení vojenské základny USA na území České republiky.

Zahajuji hlasování pořadové číslo 10. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti? Děkuji.

V hlasování pořadové číslo 10 z přítomných 176 poslanců pro bylo 86, proti 64. Konstatuji, že tento návrh nebyl přijat.

 

(Probíhá kontrola hlasování.)

Hlásí se pan poslanec. Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Antonín Seďa: Omlouvám se vážené Sněmovně. Stalo se mi to poprvé. Hlasoval jsem pro, a na sjetině mám ne, takže zpochybňuji hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Dobře, já vás odhlásím a požádám vás o novou registraci.

 

Budeme hlasovat o námitce pana poslance. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti? Děkuji.

V hlasování pořadové číslo 11 z přítomných 161 poslanců pro návrh 108, proti 24. Konstatuji, že námitka byla přijata.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP