(14.20 hodin)

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji, pane předsedo. Já bych vás poprosil, jestli byste mi mohl ten poslední bod dát písemně. Děkuji.

Hlásí se ještě někdo s pozměňovacím nebo doplňujícím návrhem k návrhu pořadu? Ano. Z místa se hlásí pan poslanec Doktor. Pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Michal Doktor: Vážený pane předsedo, vážené kolegyně a kolegové, dovolte, abych navrhl změny programu 7. schůze Poslanecké sněmovny. Bod číslo 7, sněmovní tisk 89, bod číslo 8, sněmovní tisk číslo 90, bod číslo 9, sněmovní tisk číslo 91, bod číslo 11, sněmovní tisk číslo 94, a bod číslo 12, sněmovní tisk číslo 63, navrhuji zařadit jako první až pátý dopolední bod našeho zítřejšího jednání. Důvodem pro tento návrh je dnešní neúčast, respektive nepřítomnost ministra financí, která byla podložena písemnou omluvou. Tím důvodem je zastoupení na jednání zemí ECOFIN. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji, pane poslanče, ale já už jsem to četl z prezidiálky, takže jenom tam tedy doplníme ty další body.

Takže hlásí se dále někdo ještě do rozpravy? Nikoho nevidím. Takže pokud tomu tak není, přistoupíme k hlasování o jednotlivých návrzích v pořadí, v jakém byly předneseny.

Ještě vidím pana předsedu klubu ČSSD. Pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Michal Hašek: Vážený pane předsedo, kolegyně, kolegové, omlouvám se za zdržení, které způsobím, nicméně dovolte mi, abych v tuto chvíli požádal ještě před hlasováním o změnách programu a o programu jako takovém o patnáct minut na jednání klubu sociální demokracie.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Dobře. Takže přerušuji schůzi do 14 hodin 45 minut.

 

(Jednání přerušeno ve 14.22 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP