(Jednání pokračovalo ve 12.00 hodin.)

 

Předsedající Lubomír Zaorálek: Dámy a pánové, dostavte se do Sněmovny, protože je 12 hodin, ať můžeme pokračovat. Prosím vás, abyste zasedli do lavic. Ještě jednou na kolegy zazvoním.

Zahajuji přerušené jednání a prosím, aby se slova ujal předseda volební komise poslanec Petr Tluchoř, který nás bude informovat o výsledku tajné volby předsedy Poslanecké sněmovny. Prosím ještě jednou o klid. (Zvoní.)

Máte slovo, prosím.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Děkuji, pane předsedající. Dámy a pánové, hezké poledne. Dovolte, abych vás seznámil s výsledkem prvního kola páté volby předsedy Poslanecké sněmovny.

Počet vydaných hlasovacích lístků 200, počet odevzdaných platných i neplatných hlasovacích lístků 100, počet neodevzdaných hlasovacích lístků rovněž 100. Pro pana poslance Jana Kasala bylo odevzdáno 100 hlasů. V prvním kole nebyl nikdo zvolen a do druhého kola postupuje pan poslanec Jan Kasal.

Pro volbu ve druhém kole je rovněž vše připraveno technicky, hlasovací lístky začneme vydávat ve 12.05 hodin - 20 minut - do 12.25 hodin, následně 15 minut na sčítání hlasů, a jestli jsem to správně posčítal, tak ve 12.40 bychom se mohli potkat opět zde.

 

Předsedající Lubomír Zaorálek: Takže ještě jednou zopakuji - ve 12.05 začne vydávání lístků, volba bude probíhat do 12.25 a tady se sejdeme znovu ve 12.40. Přerušuji jednání Sněmovny, pokračujeme ve 12.40 hodin.

 

(Jednání přerušeno ve 12.03 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP