Neautorizováno !


 

(Jednání pokračovalo ve 12.00 hodin.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Dámy a pánové, vážení kolegové, prosím, abyste se posadili do svých lavic. (Zvonění zvoncem.) Je 12 hodin. Ještě jednou prosím, abyste se všichni posadili a já abych mohl požádat určené ověřovatelky, aby nám sdělily výsledek hlasování. Poprosím paní poslankyni Talmanovou. Ale ještě než vystoupí, tak opravdu všechny žádám, aby se posadili.

Myslím, že nyní můžeme poprosit paní ověřovatelku, aby nám sdělila, jaký je výsledek hlasování. Prosím, máte slovo.

 

Poslankyně Lucie Talmanová: Děkuji za slovo. Vážený pane předsedo, pane premiére, vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, pro předložený návrh se vyslovilo 101 přítomných poslanců, proti tomuto návrhu bylo 99 poslanců. Konstatuji, že Poslanecká sněmovna vyslovila vládě důvěru. (Potlesk.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Děkuji. Ještě jednou zopakuji, že Poslanecká sněmovna vyslovila vládě důvěru, a gratuluji premiérovi i vládě.

Ještě vystoupí pan premiér.

 

Předseda vlády ČR Jiří Paroubek: Dámy a pánové, chtěl bych poděkovat poslancům obnovené koalice za jejich důvěru. Chtěl bych velmi srdečně poděkovat a vyjádřit přesvědčení, že tato vláda jejich důvěru nezklame.

Chtěl bych také poděkovat, a to asi nebylo nikdy předtím zvykem, opozici za mnohem konstruktivnější přístup v diskusi, než tomu bylo kdy předtím zvykem.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Dámy a pánové, vyčerpali jsme všechno, co bylo náplní bodu 120. Já bych v této chvíli ukončil bod 120. Vyhlásím polední pauzu do 13.15 hodin a pak budeme pokračovat pevně stanoveným programem.

 

(Jednání přerušeno ve 12.04 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP