Neautorizováno !


 

(9.50 hodin)

Místopředseda PSP Ivan Langer: Ano. Děkuji. Pan kolega Vlček.

 

Poslanec Miloslav Vlček: Pane předsedající, dámy a pánové, já bych také načetl tři legislativně technické připomínky.

Takže za prvé. V části dvanácté, číslo 12 návrhu zákona v bodě 1 se za slova "odstavec 2" vkládají slova "písmeno c)". Za slovem "slova" se zrušuje text "podle zvláštního právního předpisu" a za slovo "majetku" se doplňuje slovo "ČR".

Za druhé. V části dvanácté, článek 12 se za slova "zákona číslo 237/2004 Sb." doplňují slova "669/2004 Sb."

Za třetí. V části 29. - Účinnost - pozměňovacího návrhu se text článku 29 rozděluje do dvou vět, a to věta první: Tento zákon nabývá účinnosti dnem 1. ledna s výjimkou části dvacáté osmé, která nabývá účinnosti dnem jeho vyhlášení. A druhá část: Tento zákon pozbývá platnosti dnem 1. ledna 2006.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Ano. Děkuji. Kdo se další hlásí do rozpravy? Nevidím žádnou přihlášku, rozpravu končím. Prosím pana zpravodaje, aby přistoupil k řečništi a oznámil nám postup při hlasování, přednášel jednotlivé pozměňovací návrhy a před hlasováním se k nim on i pan ministr vyjádřili. (Žádosti z pléna o krátkou přestávku.)

Vyhlašuji přestávku do 9 hodin 55 minut.

 

(Jednání přerušeno v 9.52 hodin.)

(Jednání pokračovalo v 9.57 hodin.)

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Kolegyně, kolegové, prosím, abyste opět zaujali svá místa. Budeme pokračovat ve třetím čtení bodu číslo 43.

O slovo požádal pan ministr financí.

 

Ministr financí ČR Bohuslav Sobotka Děkuji. Pane místopředsedo, vzhledem ke změně stanoviska sněmovní legislativy mi dovolte, abych znovu otevřel rozpravu a bylo možné toto změněné stanovisko načíst. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji. Slovo má pan kolega Vlček. Prosím o klid v jednacím sále. Promiňte, pane poslanče. Vztahuje se to na vládní poslance, opoziční poslankyně, na vládní - no jaké jiné - ministry. Opravu prosím o klid.

 

Poslanec Miloslav Vlček: Pane předsedající, dámy a pánové, já bych měl opravu v té části dvacáté deváté, kde jsem rozdělil pozměňovací návrh do dvou částí. Já to znova celé přečtu, aby o tom nebyly pochybnosti.

Takže za prvé. Tento zákon nabývá účinnosti dne 1. ledna s výjimkou části dvacáté osmé, která nabývá účinnosti dnem jeho vyhlášení. To bylo za prvé.

A za druhé. Část dvacátá osmá pozbývá platnosti dnem 1. ledna 2006.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji. Pro jistotu ještě nekončím rozpravu. Mně se tam hned něco nepozdávalo. Prosím, pane kolego, máte slovo do třetice. Pojďte si to ještě užít.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP