(Jednání pokračovalo v 11.08 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Kolegyně a kolegové, budeme pokračovat. Přestávka určená pro jednání klubu České strany sociálně demokratické uplynula.

Budeme se zabývat podle schváleného pořadu bodem 38, kterým je vládní návrh zákona, kterým se mění zákon č. 18/2004 Sb., o uznávání odborné kvalifikace a jiné způsobilosti státních příslušníků členských států Evropské unie a o změně některých zákonů (zákon o uznávání odborné kvalifikace), ve znění zákona č. 96/2004 Sb., sněmovní tisk 749, prvé čtení podle § 90 odst. 2. Upozorňuji, že je navrženo, abychom s návrhem zákona vyslovili souhlas již v prvém čtení.

Z pověření vlády předložený návrh uvede ministryně školství, mládeže a tělovýchovy paní Petra Buzková. (Není přítomna.) Poprosila bych pana kolegu Škromacha, aby se pokusil zajistit přítomnost paní ministryně školství, která má uvést zákon, který jsme právě zahájili projednávat.

(Po chvíli čekání.) O slovo se hlásí předseda poslaneckého klubu sociální demokracie. Prosím, pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Petr Ibl: Děkuji, paní předsedající. Přestože jsem se domníval, že ta pauza patnáctiminutová nám stačila, teď jsem zjistil, že ještě potřebujeme něco dokončit (smích), a znovu bych požádal ještě o dalších patnáct minut. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Děkuji. Vyhlašuji přestávku do 11.30 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 11.13 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP