(13.10 hodin)

Místopředseda PSP Jan Kasal: Já si myslím, že v zásadě to je možné poté, co by v 16 hodin byl zahájen bod odpovědi na ústní interpelace a na žádost prvního interpelujícího by se přerušil bod odpovědi předsedy vlády a pokračovalo by se interpelacemi na ministry v 17 hodin. Tak je to myšleno.

Čili ten, kdo bude řídit schůzi odpoledne, pokud se bude držet tohoto mého výkladu jednacího řádu, měl by umožnit, aby interpelace vznesené na předsedu vlády bylo možno přednést za týden. Je s tím, jak jsem to interpretoval, souhlas? (Nebylo námitek.)

Pokud ano, přerušuji jednání, sejdeme se ve 14.15 hodin, kdy budeme projednávat odpověď na interpelaci, která byla vznesena na ministryni školství, mládeže a tělovýchovy Petru Buzkovou. (Poslanec Karel Vymětal upozorňuje na pevně zařazené vystoupení ombudsmana.)

Ano, konstatuji, že jsme si odhlasovali, že 14 hodin - ovšem ve 14 hodin ne, to si snad můžeme dovolit tu licenci jedné čtvrthodiny, tedy ve 14.15 - vystoupí ombudsman, takže se toho budeme držet a v odpovědích na písemné interpelace budeme pokračovat poté, co bude ukončen tento bod.

V jednání tedy budeme pokračovat ve 14.15 hodin.

 

(Jednání přerušeno ve 13.12 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP