(13.50 hodin)

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Děkuji. Slovo má pan zpravodaj.

 

Poslanec Stanislav Křeček: Paní předsedající, kolegyně a kolegové, máme jen tři návrhy, a to je na prodloužení lhůty o 40 dnů a na přikázání k projednání výborům ústavně právnímu a hospodářskému.

 

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Ano. Předseda Poslanecké sněmovny svým rozhodnutím navrhl přikázat předložený návrh k projednání ústavně právnímu výboru, paní poslankyně Marie Rusová navrhla hospodářský výbor.

 

Nejdříve budeme hlasovat o přikázání ústavně právnímu výboru. Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, stiskněte tlačítko a zvedněte ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 227 z přítomných 136 poslanců 111 hlasovalo pro, nikdo proti. Tento návrh byl přijat.

 

Vidím žádost o odhlášení. Všechny vás odhlašuji a prosím, abyste se znovu zaregistrovali svými kartami.

 

Nyní budeme hlasovat o přikázání k projednání hospodářskému výboru. Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, stiskněte tlačítko a zvedněte ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 228 z přítomných 110 poslanců 86 pro, 8 proti. Tento návrh byl také přijat.

 

Nyní přistoupíme k hlasování o prodloužení lhůty k projednání ve výborech o 40 dnů. Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, stiskněte tlačítko a zvedněte ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 229 z přítomných 112 poslanců 106 hlasovalo pro návrh, nikdo proti.

 

Konstatuji, že tento návrh byl přikázán k projednání výboru hospodářskému, výboru ústavněprávnímu a lhůta k jeho projednávání byla prodloužena o 40 dnů. Končím tento bod.

 

Kolegyně a kolegové, protože jsme se dohodli na tom, že dnešního dne budeme končit ve 14 hodin, pro dnešní den končím jednání. Přeji vám všem krásný víkend a setkáme se v úterý ve 14 hodin.

 

(Jednání skončilo ve 13.53 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP