(18.20 hodin)
(pokračuje Kučera)

Ptám se vás, proč tak vzniklo a kdo za to ponese osobní zodpovědnost. Odpovězte mi prosím jen na tuto jednu věc, nepleťte sem věci jiné.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji panu poslanci. Prosím o odpověď pana ministra zemědělství.

 

Ministr zemědělství ČR Jaroslav Palas: Pane poslanče, zřejmě si sedíte na uších, protože jsem zde v posledním odstavci řekl, že Obvodní soud pro Prahu 1 odložil provedení exekuce podle předběžného opatření do doby rozhodnutí o odvolání Státního zemědělského intervenčního fondu s odůvodněním, že lze očekávat, že předběžné opatření bude zrušeno.

K invektivám, které jste pronesl směrem k řediteli Státního zemědělského intervenčního fondu pana Heka: Prosím, abyste se zdržel podobných invektiv, neboť Státní zemědělský intervenční fond nerozhoduje jedinou osobou, ale rozhoduje jeho prezidium. Pokud takového výroky pronášíte, pak, pane poslanče, pouze lžete, lžete a jen lžete.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji vám, pane ministře. Upozorňuji, že je 18.20 hodin, tedy čas, do kdy bylo možno podle jednacího řádu předkládat ústní interpelace na členy vlády České republiky. Proto konstatuji, že jsme pro dnešní jednací den ukončili projednávání ústních interpelací, a končím také dnešní jednání Poslanecké sněmovny.

Vám, kteří jste zde vydrželi, přeji hezký večer a s ostatními se setkáme zítra ráno.

 

(Jednání skončilo v 18.23 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP