(14.50 hodin)

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Tím jsme skončili jediný bod této schůze. Protože nebyl žádný návrh přijat, není možné ani hlasovat o návrzích jako celku.

Než skončím dnešní jednací den, slovo má pan předseda klubu KSČM Pavel Kováčik. Prosím, pane předsedo.

 

Poslanec Pavel Kováčik: Vážený pane předsedající, pane předsedo vlády, vážená vládo, kolegyně a kolegové, i v těchto vypjatých dnech, týdnech, chvílích a tématech je třeba, abychom alespoň někdy dokázali pozastavit běh a v době předvánoční se zamysleli i nad všelidskými hodnotami. V této chvíli si jménem poslaneckého klubu KSČM dovoluji jednak u příležitosti nadcházejícího Mikuláše, jednak u příležitosti nadcházejících vánočních svátků, ale také Nového roku popřát nám všem - ale troufám si říci i občanům České republiky - klidné Vánoce a pohodu a zdraví v novém roce.

A abychom my, co jsme tady, věděli, že harmonogramy je nutné dodržovat, připravili jsme pro vás malý dárek v podobě tradičního kalendáře, který vám naše kolegyně rozdají. Děkuji a přeji pohodu.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji panu předsedovi klubu KSČM. Ještě jsem neskončil celý jednací den. (Po skončení vložené 24. schůze pokračovala přerušená 23. schůze.)

 

(Schůze skončila ve 14.55 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP