(14.50 hodin)

Poslanec Ladislav Šustr: Vážený pane předsedající, vážená vládo, dámy a pánové, nejprve bych chtěl poprosit o legislativně technickou opravu - v bodu L2.1 je potřeba opravit číslovku 3,1 na 10,32 hodin. To je technická oprava.

Pak bych ještě chtěl poprosit sněmovnu o hlasování, zda bych mohl stáhnout pozměňující návrhy pod písmenem H a další pozměňující návrh L1.1 a L1.2.

Děkuji.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Děkuji. Hlásí se někdo další do rozpravy? (Domluva mimo mikrofon.) V tuto chvíli si uvědomuji, že projednávání tohoto zákona, speciálně hlasování je možné až po 15. hodině, od které nás dělí v tuto chvíli deset minut. Ptám se, jestli má někdo výhrady proti tomu, že začínáme jednat a nakonec i hlasovat o tomto bodu deset minut před uplynutím stanovené lhůty 15 hodin. Ptám se. (Hluk ve sněmovně - hlasy pro přestávku.) Není to nějaká lhůta z jednacího řádu, to je jen něco, co jsme si zařadili.

Prosím, pane zpravodaji.

 

Poslanec Ladislav Šustr: Musím jen upřesnit, že neporušujeme nic, protože tisky byly rozdány daleko dříve. Tehdy to bylo proto, že jsme nevěděli, zda se stihnou rozdat. Stihly se, čili není tady rozpor s 24 hodinami.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Já se přesto ptám, jestli někdo má námitky, protože kvůli tomu myslím nemá smysl vést spor, kvůli devíti minutám. Pokud k tomu je výhrada, můžeme devět minut posečkat. (Hlasy z pléna: Udělej přestávku.)

Rozhodl jsem se, že ten spor by byl delší než těch devět minut, takže vyhlašuji pauzu devět minut. Začneme projednávat tento zákon v 15 hodin, jak jsme si stanovili.

 

(Jednání přerušeno ve 14.52 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP