(15.00 hodin)

Poslanec Miloslav Kala: Nyní budeme hlasovat o dvou pozměňovacích návrzích hospodářského výboru, a to A39 a A103. (Stanoviska zpravodaje i předkladatele byla záporná.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 360. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 360 se ze 174 přítomných pro vyslovilo 39, proti 123. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Miloslav Kala: Bude následovat hlasování o pozměňovacím návrhu výboru pro veřejnou zprávu, to je blok počínající B13 a končící B86. (Stanoviska zpravodaje i předkladatele byla kladná.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 361. Ptám se, kdo souhlasí s těmito pozměňovacími návrhy. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 361 se ze 174 přítomných pro vyslovilo 165, proti nebyl nikdo. Návrhy byly přijaty.

 

Poslanec Miloslav Kala: Nyní budeme hlasovat o dvou pozměňovacích návrzích hospodářského výboru a výboru pro veřejnou správu, to je A82 a B93. (Stanovisko zpravodaje i předkladatele bylo záporné.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 362. Ptám se, kdo souhlasí s těmito pozměňovacími návrhy. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 362 se ze 174 přítomných pro vyslovilo 89, proti 70. Návrh byl přijat.

 

Zdá se, že bude zájem o kontrolu hlasování. Počkáme chvilku, než se kontrola provede.

Ptám se tedy, vznáší-li někdo námitku proti hlasování. Hlásí se pan poslanec Lachnit.

 

Poslanec Petr Lachnit: Vážený pane předsedající, velmi se omlouvám, ale chtěl jsem hlasovat proti a zmáčkl jsem to asi špatně - (Z lavic klubu poslanců ČSSD: Obráceně!) - prostě, pane předsedo, zpochybňuji hlasování.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Konstatuji, že hlasování je panem poslancem Lachnitem zpochybněno. Budeme tedy hlasovat o jeho námitce.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 363 a ptám se, kdo souhlasí s námitkou pana poslance Lachnita. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 363 se z přítomných 174 pro vyslovilo 115, proti bylo 10. Námitka byla uznána.

 

Jelikož námitka pana poslance Lachnita byla uznána, budeme opakovat hlasování. Prosím, aby pan zpravodaj zopakoval, o jaké hlasování jde.

 

Poslanec Miloslav Kala: Jedná se o návrhy A82 a B93. (Stanoviska zpravodaje i předkladatele byla záporná.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 364. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 364 se ze 174 přítomných 86 poslanců vyjádřilo pro, 72 proti. Návrhy nebyly přijaty.

 

Poslanec Miloslav Kala: Nyní nás čeká hlasování o návrhu B31. (Stanoviska zpravodaje i předkladatele byla záporná.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 365. Ptám se, kdo souhlasí s předloženým návrhem. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 365 se z přítomných 174 poslanců pro vyslovilo 83, proti 84. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Miloslav Kala: Dále je tu pozměňovací návrh pana poslance Kvapila. Je to hlasování o návrhu C1. (Stanoviska zpravodaje i předkladatele byla záporná.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 366. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 366 se ze 174 přítomných pro vyslovili 3, proti 154. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Miloslav Kala: Dále je to pozměňovací návrh C2. (Stanoviska zpravodaje i předkladatele byla kladná.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 367. Kdo je pro, nechť stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové čísl 367 se z přítomných 174 poslanců 169 vyslovilo pro, proti nebyl nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Miloslav Kala: Dále je to pozměňovací návrh C3. (Stanoviska zpravodaje i předkladatele byla záporná.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 368. Ptám se, kdo souhlasí s tímto návrhem, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 368 se ze 174 poslanců pro vyslovilo 6, proti 156. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Miloslav Kala: Dále je tu pozměňovací návrh C4. (Stanoviska zpravodaje i předkladatele byla záporná.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 369. Kdo souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 369 ze 174 poslanců pro hlasovalo 9, proti 154. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Miloslav Kala: Dále je to pozměňovací návrh C5. (Stanoviska zpravodaje i předkladatele byla záporná.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 370. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 370 se ze 174 přítomných pro vyslovili 3, proti 158. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Miloslav Kala: Dále je tu pozměňovací návrh C6. (Stanovisko zpravodaje i předkladatele bylo kladné.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 371. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 371 se ze 174 přítomných 166 vyslovilo pro, proti nebyl nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Miloslav Kala: Dále jde o návrh C10. (Stanoviska zpravodaje i předkladatele byla kladná.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování pořadové číslo 372. Kdo je pro, nechť stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 372 se ze 174 přítomných pro vyslovilo 167, proti byli 2. Návrh byl přijat.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP