(11.10 hodin)
(pokračuje Němcová)

Počkám ještě vteřinu, protože vidím, že se schyluje ke kontrole hlasovacího procesu. (Po krátké přestávce.) - Zjišťuji, že zřejmě nikdo námitku proti předchozímu hlasování nevznáší. Konstatuji tedy, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas. Končím projednávání bodu 123.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, členové vlády, mám signál od předsedy klubu poslanců ČSSD, že si přeje vystoupit. Prosím, pane poslanče.

 

Poslanec Petr Ibl: Vážení kolegové a kolegyně, žádám jménem klubu poslanců sociální demokracie o přestávku na jednání klubu v délce jedné hodiny.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Mám tomu rozumět tak, že si přejete přestávku nyní, nebo později? Poněvadž máme před sebou dokončení bodu 47. Máme tedy udělat přestávku předtím, nebo potom?

 

Poslanec Petr Ibl: Před tímto bodem.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Vzhledem k tomu, že jde o první žádost klubu sociální demokracie v tomto týdnu, vyhovím vám bez dalšího, s tím, že se sejdeme ve 12.15. Upozorňuji však, že se nejedná o polední pauzu.

 

(Jednání přerušeno v 11.13 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP