(14.30 hodin)
(pokračuje Janeček)

Domnívám se, že z hlediska čistě procedurálně správného, abychom se tomu vyhnuli, je třeba respektovat ten postup, který předseda klubu ODS navrhl. A bude to čisté. Děkuji.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano. O slovo se hlásí pan poslanec Jaromír Kohlíček.

 

Poslanec Jaromír Kohlíček: Děkuji za slovo. Vážený pane předsedající, milé kolegyně, vážení kolegové, dovolte mi, abych navrhl rozšíření programu naší schůze o bod "Současný stav privatizace Severočeských dolů v souvislosti s výhledem vlády na budoucnost české energetiky".

Zdůvodnění: Je to záležitost neobyčejně sociálně citlivá, rozhoduje se při privatizaci Severočeských dolů o několika tisících pracovních míst a rozhoduje se o zaměstnanosti v regionu, který je nejvíc strukturálně postižen z celé republiky.

Děkuji.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano, informace tedy k privatizaci Severočeských dolů, tak jsem to zachytil. To je poslední návrh, který jsem obdržel.

Hlásí se ještě předseda pan poslanec Kováčik.

 

Poslanec Pavel Kováčik: Omlouvám se velice i vám pane předsedo, i všem svým kolegům i kolegyním, ale před hlasováním o tomto programu bych chtěl požádat o přestávku na poradu klubu KSČM v délce 15 minut. Děkuji vám.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano, vyhovím žádosti pana předsedy a vyhlašuji pauzu do 14.45 hodin.

Opravuji: ve 14.45 se sejde grémium sněmovny a sněmovna bude pokračovat v jednání až v 15.00 hodin.

 

(Jednání přerušeno ve 14.32 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP