(Jednání pokračovalo ve 20.35 hodin.)

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Vážené kolegyně a kolegové, prosím, abyste zaujali svá místa, abychom mohli pokračovat v našem přerušeném jednání. Pokračujeme v rozpravě k tomuto bodu.

Mám zde ústní přihlášku pana poslance Miloslava Výborného, kterému dávám slovo.

 

Poslanec Miloslav Výborný: Pane předsedo vlády, pane předsedající, dámy a pánové, své stanovisko k navrženému usnesení jsem již deklaroval, toto bude spíš faktická poznámka nebo možná zdvořilá žádost, prosba.

Navržené usnesení mohou někteří z nás považovat za správné, vyvážené, uvážlivé, jiní za nesprávné, nevyvážené a neuvážlivé. Velmi však prosím každého, kdo s obsahem tohoto usnesení souhlasí, aby hlasoval podle svého přesvědčení a ne podle toho, jak hlasuje jeho kolega nebo protivník. Děkuji vám. (Potlesk.)

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji. Dále se přihlásil pan předseda poslaneckého klubu Tlustý.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Vážený pane předsedající, dámy a pánové, chtěl bych pouze zrekapitulovat, že pan kolega Nečas předložil procedurální návrh, a tím byl návrh na přerušení jednání v této chvíli.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Jde o procedurální návrh, o kterém rozhodneme bez rozpravy. Jedná se o přerušení na 17 minut, jednací čas sněmovny je do 21.00 hodin.

Odhlašuji vás na žádost pléna a prosím, abyste se přihlásili. Přikročíme k hlasování.

 

Zahájil jsem hlasování s pořadovým číslem 11 a ptám se, kdo je pro přerušení dnešního jednání. Kdo je proti?

Z přítomných 190 hlasovalo pro 88, proti 91. Návrh nebyl přijat.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP