(16.20 hodin)

Poslankyně Kateřina Dostálová: Děkuji, pane místopředsedo. Jak už jsem předznamenala ve všeobecné rozpravě, jak výbor vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu doporučuje Poslanecké sněmovně vzít tuto zprávu na vědomí, tak také stálá komise pro sdělovací prostředky přijala stejné usnesení - vzít zprávu o hospodaření České televize za rok 2001 na vědomí.

Dále zde zazněl návrh na -

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Všechny další návrhy, které zazněly ve všeobecné rozpravě, by měly zaznít ještě v tuto chvíli v podrobné rozpravě. Hlásí se předseda Poslanecké sněmovny Lubomír Zaorálek a pak vidím přihlášku paní poslankyně Fischerové.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Děkuji, pane místopředsedo. Jen doporučuji Poslanecké sněmovně neschválit Výroční zprávu o hospodaření České televize za rok 2001, uvedenou v tisku 34.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Děkuji. Slovo má paní poslankyně Fischerová.

 

Poslankyně Taťána Fischerová: Děkuji, pane místopředsedo, chtěla jsem říci totéž, takže se jenom přidávám.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Děkuji. Tím jsme vyčerpali v podrobné rozpravě všechny přihlášky.

Ještě se hlásí pan poslanec Urban - jako předseda klubu má právo vystoupit kdykoli, i v tuto chvíli.

 

Poslanec Milan Urban: Děkuji, pane místopředsedo. Vážení členové vlády, vážené kolegyně a kolegové, dovolte, abych před závěrečných hlasováním požádal o přestávku na poradu klubu ČSSD, a to na dobu 45 minut.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Ano, pane předsedo. Jen bych si dovolil ještě navrhnout, jestli by ta přestávka nemohla být delší a jestli bychom ji nemohli spojit s druhým kolem voleb, je-li volební komise připravena. Ale pana předsedu volební komise tu nevidím.

(Poslanec Urban s tímto návrhem nesouhlasil.)

Nesouhlasíte, dobře, respektuji tedy vaše přání. Sejdeme se k dalšímu jednání v 17.05. Pak budeme hlasovat o návrzích usnesení, tak jak zazněly za sebou.

 

(Jednání přerušeno v 16.23 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP